Se intampla azi

In prima zi de la deschiderea noului site, cu doar doua articole postate, traficul a explodat: peste 12.000!! Ce credeti ca este in sufletul nemernicilor care mi-au inchis site-ul? Neamul Romanilor a reactionat: „Cu totii suntem „DeVeghePatriei”! „

Anunțuri

14 thoughts on “In prima zi de la deschiderea noului site, cu doar doua articole postate, traficul a explodat: peste 12.000!! Ce credeti ca este in sufletul nemernicilor care mi-au inchis site-ul? Neamul Romanilor a reactionat: „Cu totii suntem „DeVeghePatriei”! „”

  1. Să știi că prin Google AMP (o versiune light a blogurilor pentru telefon) multe articole de pe fostul blog sunt încă vizibile. Deci, dacă nu poți să recuperezi un articol, atunci îl cauți pe telefon iar în dreapta titlului dacă apare AMP cu un fulger să știi că încă mai e posibil să il vizionezi și să faci un screenshot. Nu mor caii când vor câinii!
    Ce răspuns ți-au dat cei de la wordpress pentru închiderea blogului?

    Apreciază

  2. Fie ca Sf.TREIME sa te aiba in paza Sa ! Iti multumim pentru tot, DVP ! Fii binecuvantat si Maica Domnului sa te apere ! Noi, cei ce ne-am bucurat si incarcat cu roadele muncii si devotamentului tau iti dorim : „Mantuire, sanatate si ingerii pazitori multi !”. Te iubim !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s