Antihrist, Ortodoxie, Vremurile de pe urma

Infricosatul cuvant profetic al Sfantului Parinte Lavrentie al Cernigovului – Vremea antihristica a secolului XXI.

 

„Acum,  noi îi votăm pe conducătorii noştri suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.„

„Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind„

„Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune.Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„

„Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

Antihrist va proveni dintr-o femeie curvă, o evreică dintr-al doisprezecelea neam de preadesfrânaţi. Deja de la adolescenţă se va deosebi de semenii săi prin capacităţile sale intelectuale deosebite, care se vor manifesta la el mai ales după vârsta de 12 ani când, plimbându-se prin parc cu mama lui, se va întâlni cu satana care ieşind din beznă (din adâncul iadului) va intra în el. Băiatul se va cutremura de spaimă dar satana îi va spune: „nu te teme şi nu te înspăimânta, eu te voi înălţa pe tine”. Acest copil îi va uimi pe toţi cu inteligenţa sa. Şi aşa, din el va încolţi şi se va coace în chipul omului „antihristul”. Când satana va fi întronat, în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credinţei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta să fie citit corect, iar acolo unde vor fi scrise cuvintele „şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu” el se va lepăda de acestea şi se va recunoaşte doar pe sine. La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.

Pe el îl vor vedea toţi şi îl va auzi lumea întreagă. Pe oamenii săi el îi va ştampila cu semnul său. Însă pe adevăraţii creştini, care i se vor opune, are să-i urască cu ură mare. Atunci va începe ultima şi cea mai mare prigoană a creştinilor care vor refuza ştampila satanei (semnul 666). Prigoana va începe îndată de pe pământul Ierusalimului iar apoi se va extinde pe tot globul şi se va vărsa ultima picătură de sânge în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dintre voi, copiii mei, mulţi veţi ajunge aceste vremuri îngrozitoare. Ştampila lui satana (666) va fi de aşa natură încât toţi vor vedea dacă a primit omul sau nu semnul satanicesc. Creştinul care nu va primi semnul satanei (666) nu va putea nici să vândă şi nici să cumpere nimic. Dar nu vă pierdeţi nădejdea şi nu vă descurajaţi, că Dumnezeu nu-Şi va părăsi turma Sa. Să nu vă fie frică, nu cumva să vă deznădăjduiţi!

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”. Şi iată că, pentru aceste fărădelegi, pământul nu-şi va mai da roada sa şi va fi o secetă aşa de mare, încât pământul va face aşa nişte crăpături că va putea să cadă omul într-însele. Creştinii vor fi omorâţi sau izgoniţi în locuri pustii, dar Dumnezeu are să-Şi îngrijească turma Sa, dându-le de mâncare şi apă de băut celor ce urmează Lui. Pe evrei de asemenea îi va goni într-un loc. Mulţi evrei care au trăit cu adevărat după legea lui Moise, nu vor primi pecetea lui antihrist. Ei vor sta în aşteptare, urmărindu-i toate activităţile lui. Ei ştiu că strămoşii lor nu L-au recunoscut pe Hristos drept Mesia, dar aici va lucra Dumnezeu, căci ochii lor se vor deschide şi ei nu vor primi ştampila lui satana, iar în cel de-al unsprezecelea ceas îl vor recunoaşte pe Iisus Hristos drept Mesia, vor trece la ortodoxie, iar pentru credinţa lor se vor mântui. Restul poporului, fiind slab în credinţă, va merge după satana. Iar când pământul nu va mai rodi, oamenii vor merge la satana cerându-i pâine, la care el le va răspunde: „dacă pământul n-a rodit, eu nu pot face nimic”. Vor seca râurile şi lacurile, şi nu va mai fi nici apă în fântâni. Acest dezastru se va lungi vreme de trei ani şi jumătate, dar pentru aleşii Săi Dumnezeu va scurta aceste zile. În aceste grele vremuri încă vor fi luptători puternici, adevăraţi stâlpi ai Bisericii Ortodoxe care vor avea harul Rugăciunii lui Iisus (rugăciunea inimii) şi Dumnezeu îi va acoperi pe ei cu harul Său cel sfânt şi binefacerea Sa cea atotputernică şi ei nu vor vedea acele minuni şi semne false care vor fi pregătite de antihrist pentru toţi oamenii şi pe care le va vedea restul lumii, unele chiar în bisericile creştinilor. Încă o dată vă repet să nu mergeţi în aceste biserici, căci Hristos şi binefacerea Lui nu va fi acolo .

Va fi război, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele.  Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri . Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile.

Mulţi duhovnici şi slujitori ai Bisericii îşi vor pierde sufletul în vremea antihristului!

În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni.Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

http://www.glasulstramosesc.ro

1 gând despre „Infricosatul cuvant profetic al Sfantului Parinte Lavrentie al Cernigovului – Vremea antihristica a secolului XXI.”

 1. RABINUL AVINER: „susținători creștini ai lui Israel: marea fraudă la nivel mondial” (google translate)
  http://www.kipa.co.il/jew/78112.html?utm_content=buffer00b9a&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  Trei grupuri de soiuri de creștinism și fiecare metodă care acționează pentru a șterge națiunea israeliană. HRB Abinr face ordine și avertiza

  Rabinul Shlomo Aviner

  Treisprezece Nissan Tsa „z, 09/04/2017 10:07

  Întrebare:. În ultimele intensificarea organizațiilor țării de frecvență de susținători creștini ai lui Israel „Ei au revarsat sute de milioane de dolari în domeniul bunăstării sociale, militare, locuitorii din linia de confruntare, și așa mai departe, precum și voluntari pentru a recolta Bcrmi Ihodh, Samaria și Beniamin și trăiesc acolo, cum ar fi organizarea.“ Jubileul“Cum. fenomenul? este, după două mii de ani de vărsare de sânge evreiesc, s-au pocăit?

  Mai multe titluri cocoța
  importanța Ha’aretz cronicar al sionismului religios numit pentru unitate
  Versiunea patru fii ai Diasporei ministru Naftali Bennett
  Fiecare segment nou pagina noastră de Facebook
  Răspuns: Aceasta este o fraudă uriașă la nivel mondial. Ștergerea cu Israelul într-un fel sau altul este fundamentul creștinismului, pentru că el nu a primit credința în om la om a făcut sau care este considerat persoană. Dar ei au pe diferite moduri de a realiza această sarcină, și trebuie să mergem stai jos, după declarațiile de dragoste, imbratisari si saruturi.

  Creștinii de azi sunt împărțite în trei părți, și fiecare grup are propria strategie pentru a șterge națiunea.

  Catolici, care au fost conduse de Papa, sunt majoritatea. Ei consideră înființarea Israelului cea mai mare catastrofă din istorie. Nu pot descrie atitudinea este mai bună decât Herzl volum al XII-lea din memoriile sale după întâlnirea cu Papa, de la care se așteaptă să obțină sprijin pentru cauza sioniste. Reuniunea a început cu răceală, deoarece Herzl a refuzat să-i sărute mâna lui așa cum se obișnuiește. Papa a spus: Din moment ce nega divinitatea lui Isus, Inene te poate recunoaște. Dacă se stabilească în Israel, unde vom pregăti biserici și pastori să-și boteze voi toți.

  Într-adevăr, catolicii cred că Biblia este o parabolă, și că adevăratul Israel sunt: ​​crime Verus Israel Prin urmare persecutați, deportări, economice hărțuirea și acuzații împotriva consumului de sânge a copiilor creștini și mai mult Acum, ei luptă împotriva noastră prin sprijinirea organizațiilor că palestinienii sub masca de umanitarism și egalitate…

  Al doilea grup este un liberal creștini, care acordă o importanță pentru toate aceste povești, dar care arborează pavilionul justiției, și atât de ostil lui Israel că ei cred că țara ar trebui să fie așezat în limba arabă.

  Grupul cel mai periculos este evanghelicii Hfrostntim, majoritatea provenind din Israel iubitori de creștini „, și majoritatea misionarilor din țară, precum și Misiunea este o formă de dragoste pentru ei. Întoarceți-vă la Sion și construirea țării și statalității sunt pași înainte de răscumpărarea lumii prin apariția de nici un om de pe pământ. Totul se întâmplă etapele lor, care este aproape Ldisfnsationlizm Dispensaționalism. Așa că au încurajat pe evrei să emigreze în Israel, stând în Ierusalim, și chiar a construi templul. În opinia lor, după un timp, va exista un război civil printre evrei, cele mai multe dintre ele vor fi uciși, minoritate converti! Și totul ar fi în regulă. Dumnezeu a coborât din cer, Tatăl reunit cu fiul et cetera.

  Așa că ne-au improscat bani și dragoste.

  Oamenii susțin noi înșine fel de lăcomie de bani și prestații echivalente: ce ne pasă moft de toate astea! Ei cred ca Mesia al lor se va întoarce! Între timp, vom lua bani și când va veni Mesia, vom vedea dacă el este al nostru sau al lor. Există o eroare triplă:

  A. Nu sunt cerșetori! Nu sunt cerșetori! Noi lucrăm și să facă un trai cinstit și nu trăiesc pe diapozitivele imprimate ale altor națiuni! Este nenorocit ca nimeni altul! O astfel de situație se numește Gemara alimentară „altceva“, ceea ce înseamnă carne de porc (Sanhedrin Z b). Ia-neamuri bani, oricine ar fi ei, este carne de porc. Adevărat, există oameni care iubesc cu adevărat bani, și sunt dispuși să-și vândă toate idealurile lor pentru ea, dar chiar și acest lucru are umilință ei limite. Deși există sute de milioane, dar mulțumesc lui Dumnezeu, bugetul nostru de stat este de sute de miliarde!

  B. Toate aceste acțiuni sunt promovate misiunii. Ei cumpără încrederea publicului și a sparge bariera de descurajare evreiești naturale împotriva creștinismului și îi conferă legitimitate. Desigur, va trebui să gestioneze politica și comerțul cu creștini. Este legitim. Dar nu-i cerșească. organizație-friendly site-ul Christian-evreu a postat un videoclip monerans cu care se confruntă creștinii: Care credeți că vor beneficia mai mult decât răspândirea de știri este „divizarea Fliiarim sau construirea unui adăpost în timp ce ei au înțeles că această publicație dezvăluie scopurile lor, deci se descarca filmul, dar evreii suficient de repede pentru garda?.

  C. Problema principală cu creștinismul nu este dacă Mesia va fi al lor sau al nostru. Ramban a explicat acest argument deja cu îndrăzneală Barcelona creștini El face apel la rege:. „Maiestate, ascultă-mă un pic. Nu există nici o lege și esența noastră legală a lui Hristos „aici mesia nu este totul“, pentru că ești în valoare pentru mine decât Hristos. Tu ești regele și regele. Sunteți națiunea rege, și împăratul lui Israel, că Mesia nu este numai un rege uman ca tine. „Dar ce e în neregulă cu tine?“, Ar fi Creatorul cerurilor și a pământului și tot ceea ce se întoarce [a fi] merge burta una evreiască și de a crește noul său saptea născut mici, și apoi să crească și apoi dușmanilor săi și va judeca moartea instanță și marină. „Dumnezeu a făcut trup! el merge, se naște, crește și moare. acest lucru este intolerabil! acest zeițe“ nu va tolera opiniile evrei și nimeni!“(mandate Ramban, Rabbi Kook Institute, un cadou de vârf). Tora repetă la nesfârșit despre războiul nostru împotriva idolatriei, și le-grup pe notițe! Cerșind bani de pomană sau locul de muncă!

  Incredibil cum puteți obține atât de scăzut! Deci, este iubit de bani!? D interzic! Și să-l întoarcă la pocăință.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s