Dezvaluiri

Scriitoarea australiana Kimberley Cornish, de origine evreiasca, despre legatura dintre Adolf Hitler si filosoful evreu Wittgenstein! Familia evreiasca Wittgenstein din Viena, inruditi cu Rothschild: antisemiti, spioni, in mare parte homosexuali, tendinte suicidare!

 

Din cauza unor articole de acest gen a fost inchis site-ul „DeVeghePatriei”: sclavii nu au voie sa afle adevarul! Josper Franz Wittguit: teosof ocultist, de origine evreiasca, convertit la catolicism, omul care teoretizat intreaga doctrina filosofica a nationalism-socialismului! Cu greu, dar acest lucru a fost recunoscut de Adolf Hitler: un evreu a fost piatra de temelie a tot ce a insemnat nationalism-socialism, in prima jumatate a secolului XX!

Va marturisesc sincer ca sunt extrem de reticient cand citesc lucrarile „foarte bine documentate” publicate de scriitori de origine evreiasca: sunt extrem de subiective in privinta adevarului, doar ei sunt martirii planetei, si ideile se repeta in mod agasant, ma rog, cunoasteti si dumneavoastra despre ce este vorba! Spre marea surprindere, Kimberley Cornish prezinta o lucrare unica din punctul meu de vedere: investigatie detectivistica extrem de amanuntita si foarte bine pusa la punct! Mda, cam rar asa ceva in minunata lume noua…

Sub nicio forma nu neg geniul filosofic de care a dat dovada Wittgenstein, l-am studiat cu atentie si pot spune ca a schimbat din temelii optica in privinta logicii – sistematizarea completa a 2.000 de ani de aristotelism! Lui Wittgenstein ii datoram extensia logica a primusului ce desparte neokantismul de inceputul secolului XX: in Tractus, lucrare aparuta destul de tarziu dupa parerea mea, Wittgenstein ne ofera schita dupa care putem lucra cu Aristotel, identic Descartes, fara sa ne impotmolim pe drum! In regula, destul cu filosofia…

Evreul Kimberley Cornish, in lucrarea Evreul din Linz, ne prezinta un Wittgenstein cu totul necunoscut, spun acest lucru spre marea mea rusine si intelegeti de ce: l-am studiat doar ca filosof, prea putin m-a interesat viata lui personala! Acest Wittgenstein de care ne vorbeste Cornish, apare intr-o lumina tulbure si extrem de difuza: un bunic trecut la crestinism si cat se poate de antisemit, un tata evreu – Karl Wittgenstein, antisemit notoriu si nationalist german romantic, doi frati homosexuali dintre care unul se sinucide, o matusa al carei comportament schizoid era arhicunoscut, un verisor proxenet si homosexual notoriu! Nu doresc sa va spun foarte multe lucruri pe marginea acestui subiect, ma astept ca dumneavoastra sa cumparati cartea lui Kimberley Cornish – Evreul din Linz, si sa descoperiti singuri despre ce este vorba…

Haideti sa ne inchipuim o balanta: in talerul din dreapta se afla Adolf Hitler, in talerul din stanga Stalin! In fata avem zece oameni, sa spunem corporatisti – tinerii frumosi si liberi din Piata Victoriei, si le adresam urmatoarea intrebare: „Care din ei merita aruncat la lada de gunoi a istoriei?”. Bineinteles, cancelarul german Adolf Hitler!

Pe dumneavoastra, cititorii fideli ai site-ului meu, va intreb extrem de serios urmatorul lucru: este placut sa orbecaiti prin bezna nestiintei, manati din spate ca o turma de blande mioare ce nu reactioneaza sub nicio forma? Va place sa fiti la acelasi nivel cu adunatura de infractori si interlopi din Serviciul Roman de Informatii, bieti sclavi ai Mossadului, nemernici de cea mai joasa speta care ne acuza tara de un holocaust inventat? Nu cred, va iubesc prea mult si pentru dumneavoastra muncesc: trebuie sa aflati adevarul!

Realschule, 1903: Adolf Hitler – dreapta sus; filosoful evreu Wittgenstein – randul de jos! Cititi lucrarea lui Cornish sa vedeti cum au stat lucrurile in realitate si nu ce va prezinta masinaria de propaganda a secolului XXI!

Dumneavoastra, fii si fiice ale Neamului Romanesc, daca indrazneati sa publicati o lucrare dupa modelul Cornish, in secunda doi intrati pe radarul Serviciului Roman de Informatii si sleahtei de infractori din colonia Romania: „Cum indraznesti sa afirmi asa ceva despre stapanul Wittgenstein? Antisemitismul si holocaustul, scarnavie ce esti! Treci la beci imediat, catuse pe maini…!”. Daca apare un evreu ca Kimberley Cornish si afirma aceste lucruri, toti vor baga capul in pamant: „Nu este cazul sa discutam despre stapanii planetei! Noi suntem cu slugarnicia…”.

Deci, dragii mei, sa-i dam cuvantul evreului Cornish si sa intelegem care este adevarul: mult hulitul cancelar al Germaniei, personal nu-l suport pentru cat rau a facut Romaniei, se face vinovat de toate relele din lume – satanism, antisemitism, scatofilie, urofilie, droguri, schizofrenie, probabil si pedofilie, in fapt toate aceste lucruri fiind facute de „prigonitii tuturor secolelor” dupa reteta binecunoscuta: „Aruncam pe altii ce facem noi, ulterior zbieram cu antismetismul si holocaustul!”.

   

Anunțuri

19 gânduri despre „Scriitoarea australiana Kimberley Cornish, de origine evreiasca, despre legatura dintre Adolf Hitler si filosoful evreu Wittgenstein! Familia evreiasca Wittgenstein din Viena, inruditi cu Rothschild: antisemiti, spioni, in mare parte homosexuali, tendinte suicidare!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s