Ortodoxie

Hristos a Inviat! Sfanta Lumina a coborat de la Domnul si Mantuitorul Iisus Hristos! Dumnezeu cu noi si deasupra Neamului Romanilor!

Reclame

11 gânduri despre „Hristos a Inviat! Sfanta Lumina a coborat de la Domnul si Mantuitorul Iisus Hristos! Dumnezeu cu noi si deasupra Neamului Romanilor!”

 1. Cu adevarat a inviat !
  Te-am regasit acum cateva zile pe blogul Elenei.J .Am aflat de acolo ce ti s-a intamplat . Nu am comentat pentru ca nu stiam daca te pot ajuta cu ceva . Am revazut istoricul mailurilor mele in care postam prin copy/paste din articolele tale (texte intregi) .Dupa sarbatori le voi copia sii le voi posta aici daca consideri ca te ajuta sa recuperezi din munca ta . Obisnuiam sa trimit articolele tale ( cu adresa blogului ) cunoscutilor mei de peste tot .

  Pana ma mobilizez eu pot sa iti las un link pe care l-am salvat , la indemnul tau ….Nu ma pricep la lucruri din astea dar parca ar fi interfatza blogului tau …

  Doamne ajuta !

  https://web.archive.org/web/20170227200401/https://deveghepatriei.wordpress.com/2017/02/27/va-rog-mult-salvati-arhiva-blogului-meu-in-caz-ca-sunt-arestat-sau-ucis-pe-strada-de-interlopii-nespalati-din-politia-romana-tiganii-din-cadrul-dipi-sa-aveti-la-dispozitie-toate-materialele-mele/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s