Dezvaluiri, Se intampla azi

Adunatura de infractori, interlopi, mafioti, masoni si drogati, pe nume Serviciul Roman de Informatii: cum traieste fiul unuia dintre cei mai corupti generali din istoria SRI-ului! Va place cand sunteti scuipati in ochi de Patria a Priori? Atentie maxima sa nu vomitati!

 

CANCAN.ro continuă serialul ”Copiii bogaţi ai României” cu o „serie limitată”, o piesă de reală rezistenţă rezistenţă: Mihnea Grigoriu (23 ani), fiul profesorului celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Puştiul, care este efectivamente plin doldora de bani, ”rupe” Dorobanţiul în două atunci când îşi face apariţia îmbrăcat după ultima modă şi accesorizat cu zeci de mii de euro. Când ajunge în Dorobanţi se ştie, mai exact se aude datorită zgomotului de avion pe care îl face maşina sa turată la maximum de puşti, care ştie să-şi facă intrarea. Mihnea trăieşte viaţa la maxim, petrece în vacanţe mega-luxoase, şi banii nu sunt decât nişte hârtii. Conduce maşini de peste 1 milion de euro, iar ceasurile pe care le are valorează aproape 150.000 de euro. Toate sunt prezentate în detaliu chiar de el în pozele postate pe social media. 

Mihnea, fiul lui Dan Constantin Grigoriu, cel care a fost implicat în dosare celebre precum Jimbolia sau Bancorex, este o prezenţă mai rară în cluburile de fiţe din Bucureşti, şi asta pentru că trăieşte la Geneva, în Elveţia, şi a studiat şi la Şcoala de Afaceri din Londra. De Paşte însă s-a aflat în România, căci şi milionarii sărbătoresc în familie Învierea Domnului! Fiul celui care i-a fost profesor celui mai influent general al SRI la actuala Academie de Informaţii a serviciului a mers la cafeneaua Nuba, hotspotul de pe Radu Beller, acolo unde şi-a făcut numărul. Şi a avut cu ce! După ce a făcut câteva ture ambalând maşina de săreau geamurile de la cafenele, Mihnea a coborât dintr-un Range Rover care costă 200.000 de euro, modificat de celebra firmă de tuning Mansory. Modificat complet A-Z, nu vrăjeli. Puştiul –milionar s-a aşezat la masă cu doi prieteni, a comandat pentru început un fresh şi s-a pus pe vorbă. „Îl ştiu demult, dar de doi ani a explodat efectiv: arată nişte bani şi o bogăţie de i-a speriat pe toţi. Are un ritual: inainte să intre într-un loc face ture cu maşina şi o ambalează tare, gen să-şi facă intrarea. Cred că înnebuneşte gagicile, da’i băiat bun. Tacsu are bani mulţi mulţi, e de la prăvălia din pădure, îi ţine pe mulţi pe spate” povesteşte sursa CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o legendă a cafenelelor.

Într-o formă de zile mari, băiatul lui Dan Grigoriu era foarte zâmbitor, şi de ce nu ar fi fost. Nu prea ai motive de tristeţe când tatăl tău este cine este, când ai lumea la picioare, munţi de bani, şi petreci de minune peste tot în lume. În afară de Range, puştiul mai avea un motiv de mândrie: ceasul Audemars Piguet de 30.000 de euro pe care îl avea la mână, şi care atrăgea ca un magnet o masă de puşti de lângă cea unde stătea.

După ce a terminat sucul, juniorul Grigoriu a comandat de mâncare! Ceva light, că abdomenul ”subţire” cu salata se ţine, că doar nu era cazul să se întoarcă în Elveţia cu ceva kilograme în plus. După ce a terminat de mâncat, fiul profesorului celui mai şmecher general SRI de după Revoluţie şi-a salutat prietenii, s-a ridicat de la masă şi, însoţit de un amic, s-a urcat în Range-ul Manssory. A ambalat motorul agresiv potrivit ritualului care se vede că nu e doar la venire, probabil ca să-i arate tânărului aflat pe scaunul din dreapta ce poate SUV-ul, după care a apăsat pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut. Nu are în garaj doar Range-ul. Mai conduce un Ferrari FF de 320.000 de euro, pe care l-a luat de la Radu Frâncu, fostul iubit al Oanei Marica,  un BMW X 5 M E 700 de 200.000 de euro şi un Porsche Cayenne Hamann de 175.000 euro. Când se află în Elveţia la studii, merge şi cu un Nissan GTR de 110.000 euro. Deci rapid, maşini la scară de un milion de euro. Ale lui, căci tatăl merge cu Bentley cochet, ceea ce ni se pare corect!

Cine este tatăl celui care dă clasă oricărui puşti bogat din Dorobanţi: SRI, combinaţii petroliere când era embargou, zeci de milioane la ANRP şi….. 

Milionarul Dan Constantin Grigoriu, tatăl lui Mihnea, este un personaj uns cu toate alifiile. Aproape de roman. Modelul de om descurcăreţ, invincibil şi băgat în toate! A fost avansat la gradul de general de securitate de Ion Iliescu, iar acum este în rezervă. Numele acestuia a apărut pentru prima dată în spaţiul public în anii ’90, atunci când a fost cercetat pentru contrabandă cu motorină în „Afacerea Jimbolia, caz în care s-a încălcat embargoul impus Iugoslaviei de către ONU. Absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Securitate de la Băneasa (actuala Academie de Informaţii a SRI), milionarul ar fi fost în trecut profesorul unei grupe de studenţi din care făcea parte şi cel mai „periculos” general SRI de după Revoluţie. Tip descurcăreţ, Grigoriu a primit 20 de milioane euro despăgubiri de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren de 10 hectare de teren din Otopeni care nu îi aparţinea. Cum a reuşit asta? A cumpărat drepturile litigioase de la proprietarul real, şi s-a umplut de bani. Câte patru milioane de euro încasează anual din această despăgubire, acum fiind la a treia rată ne informează colegi de ai dânsului.

Numele lui Grigoriu a fost pomenit de presă şi în dosarul de trafic de influenţă în care a fost trimis în judecată Vasile Blaga, fostul lider al PNL. Milionarul a avut legătură şi cu celebrul dosar Bancorex, după ce firma condusă de el a luat credite de la fosta bancă şi nu le-a mai achitat. Prejudiciul a fost estimat la peste 1 milion de dolari. Deşi a fost achitat pe partea penală în acest dosar, Grigoriu a fost obligat în solidar la despăgubiri civile. A înfiinţat, împreună cu generalul (r) Victor Marcu, firma DigiSign SA, specializată în tehnologii de securizare a informaţiilor şi furnizează servicii de certificare şi „semnătură electronică“, însă a renunţat nu după mult timp la acţiunile pe care le avea acolo. Dan Constantin Grigoriu a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte persoane printre care şi interesantul Dan Berendel, în dosarul Tracia -Asesoft. Potrivit anchetatorilor, inculpaţii din acest dosar au pus la punct un mecanism folosind mai multe firme prin care cumpărau produse petroliere de la rafinării, pe care le revindeau altor firme, cu eludarea plăţii taxei FSDP (taxa pentru fondul special al drumurilor publice), prejudiciul reţinut în 2002 fiind de 2 milioane de lei. Anul trecut procesul penal a încetat, şi asta pentru că faptele s-au prescris, însă Grigoriu a fost obligat, alături de alţii, la plata către ANAF a sumei de 1.730.951 lei.

http://www.cancan.ro

4 gânduri despre „Adunatura de infractori, interlopi, mafioti, masoni si drogati, pe nume Serviciul Roman de Informatii: cum traieste fiul unuia dintre cei mai corupti generali din istoria SRI-ului! Va place cand sunteti scuipati in ochi de Patria a Priori? Atentie maxima sa nu vomitati!”

  1. Pe bulangii ăstia care apasă accelerația pe străzile Bucureștiului Poliția Rutieră nu le face absolut nimic ba din contra ii salută polițiștii pe acesti indivizi care pun viețile in pericol multor persoane aflate în traficul din Bucuresti.

    Apreciază

  2. Fain ! Nici nu am ştiut că in Romania sunt aşa copii bogați. Am crezut că toată lumea este ca mine .Am mai multe studi superioare in Austria şi Germania. Fără părinți am crescurt prin internate. ..Am muncit cu mult drag cu speranţa că vin napoi in Romania cu multe conoştințe .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s