Dezvaluiri, Se intampla azi

Polonia Nationalist-Crestina: „Nu avem nevoie de multiculturalism si nici de maimute inchinatoare la Allah!”.

 

Ministrul polonez de Interne  a declarat că țara sa nu va repeta politica europeană occidentală a multiculturalismului, care, spune el, a condus la cele mai sângeroase atacuri teroriste pe tot continentul european, de la izbucnirea crizei refugiaților.

„Politica multiculturalismului în Europa de Vest aduce roade sângeroase sub forma atacurilor teroriste”, a declarat ministrul polonez Mariusz Błaszczak pentru un post de radio local.

„Predecesorii noștri, declarându-se de acord să primească mii de refugiați din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, riscau să aducă o astfel de criză”, a spus Błaszczak, referindu-se la decizia din 2015 a fostului guvern de la Varșovia, condus de partidul Platforma Civică, al lui Donald Tusk, ca țara să primească între 4.500 și 5.000 de refugiați.

Cât ne vom afla la putere, nu vom permite să se repete ceea ce se întâmăplă acum în Europa de Vest, a mai spus oficialul polonez.

Guvernul de la Varșovia, condus de partidul conservator Lege și Justiție (PiS) a refuzat să accepte migranții din Orientul Mijlociu și Africa, prin cotele impuse de UE, conform cărora peste 98. 000 solicitanți de azil aflați în prezent în taberele din Italia și Grecia trebuie relocați în toate statele din Uniunea Europeană.

Polonia refuză astfel să  devină ținta unor atacuri sângeroase, cu care s-a confruntat Europa în ultimul an, și care au fost puse pe seama imigranților. Germania, Franța, Marea Britanie și, recent, Suedia, au fost lovite de atacuri despre care autoritățile au spus că au fost comise de solicitanți de azil sau imigranți ajunși în aceste metropole europene.

Riscul izbucnirii unei noi crize a migranților se conturează tot mai mult, după victoria obținută de președintele Erdogan la referendum, care îi va aduce noi puteri constituționale în Turcia. Erdogan a amenințat că va anula pactul cu UE privind imigranții, lucru care ar putea duce la o nouă invazie a Europei cu imigranți din Africa și Orientul Mijlociu.

http://www.activenews.ro

Reclame

1 gând despre „Polonia Nationalist-Crestina: „Nu avem nevoie de multiculturalism si nici de maimute inchinatoare la Allah!”.”

  1. Cele 3 milioane de sălbatici musulmani refugiați în Turcia sunt mai mult decât o armă nucleară pentru Europa, pe care belicosul păgân Erdogan o deține și o va folosi cât de curând. Marionetele de politicieni ai Europei execută ordinele evreilor de distrugere a națiunilor prin amestecarea cu păgânii. În iad cu ei!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s