Dezvaluiri, Se intampla azi

Romania: invazia musulmana! Mii de „refugiati” se stabilesc pe teritoriul Romaniei si nimeni nu scoate un cuvant! Imigrantii somalezi si epidemia de rujeola din Romania!

 

În România sunt aproximativ 20.000 de migranţi, iar în ultimele şase luni, s-a observat o schimbare de mentalitate, astfel că tot mai multe persoane care obţin statutul de refugiat nu mai doresc să plece în Germania, ci să rămână în România, dorind să înveţe limba română.

Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom), care oferă asistenţă pentru migranţi, a derulat, timp de 12 luni, un proiect finanţat din fonduri europene prin intermediul căruia sute de străini au fost ajutaţi, prin oferirea de servicii specializate, pentru a se integra mai uşor în ţara noastră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Timofticiuc, manager proiecte AIDRom, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la finalul proiectului, la Timişoara, că a observat faptul că, în ultimele şase luni, tot mai mulţi refugiaţi nu mai vor să plece din România în Germania şi sunt mai interesaţi să înveţe limba română.

„În general, avem undeva la 20.000 de migranţi, dar pe Timiş sunt 3.100, nu e un număr foarte mare. Pentru noi, problema mare este modul în care putem să integrăm aceşti oameni. Integrarea este un lucru foarte complex. Acum e o mare schimbare în ceea ce priveşte mentalitatea. Dacă până acum şase luni dorinţa generală era plece în Germania după ce capătă statutul de refugiat, acum deja încep să întrebe ce pot face eu la voi în ţară. E o mare schimbare de mentalitate. Prima schimbare s-a văzut în cursurile de limba română, care sunt mult mai des cerute şi mult mai luate în serios, dar şi la programul de integrare complex”, a afirmat Elena Timofticiuc.

Coordonatorul local al AIDRom Timişoara, Flavius Ilioni-Loga, a precizat că aproximativ 200 de străini au fost ajutaţi în cadrul proiectului prin oferirea de cursuri gratuite de învăţare a limbii române, dar şi a unor ajutoare financiare.

„Noi oferim servicii specifice de integrare a străinilor care au un drept de şedere în România legal. Vorbim de străinii care vin aici pentru studii, poate vin pentru o căsătorie cu un cetăţean român sau poate sunt pentru muncă, voluntariat, etc. sau persoanele care beneficiază de un drept de şedere în urma dobândirii unei forme de protecţie, refugiaţii care sunt recunoscuţi de statul român. Noi am lucrat cu aproximativ 200 de persoane care au necesitat asistenţa noastră directă şi noi le oferim consiliere socială, juridică, pot participa la cursurile de limba română oferite de ONG-ul nostru, dar ei pot participa şi la cursurile de limba română oferite de inspectoratele şcolare judeţene”, a declarat Ilioni-Loga.

De asemenea, AIDRom le oferă migranţilor pachete financiare migranţilor până identifică un loc de muncă: „Noi avem şi cursuri de acomodare culturală, prin care le prezentăm cultura noastră, modul în care facem anumite lucruri sau aspecte legate de transportul în comun, tocmai pentru ca oamenii să se acomodeze”, a mai declarat Flavius Ilioni-Loga.

De asemenea în cadrul proiectului finanţat cu bani europeni, în valoare de un milion de lei, au fost formaţi şi angajaţi şase mediatori interculturali, au fost create reţele judeţene de voluntari şi au fost organizate cursuri de formare pentru reprezentanţii instituţiilor publice din şase judeţe cu atribuţii în domeniul asistenţei migranţilor.

http://www.gandul.info

 

Situația este gravă la nivelul întregii țări, arată statistica INSP. Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 28.04.2017 este 5.119, din care 23 de decese (7 în jud. Timiș, 5 în jud. Arad, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caras Severin, 1 în jud. Călărași, 1 în jud. Satu Mare și 1 în București). S-au înregistrat cazuri de rujeola in 38 de județe, cele mai multe fiind în: CARAȘ SEVERIN (965), TIMIȘ (950), ARAD (837), MUREȘ (350), DOLJ (343), CĂLĂRAȘI (178), SATU MARE (170), SIBIU (170), ALBA (135), BISTRIȚA NĂSĂUD (129), HUNEDOARA (127) ȘI BRAȘOV (114).

Nota Redacției: – Cerere publică pentru Ministerul Sănătății: Care e sursa Epidemiei de Rujeola din România şi care sunt tulpinile de rujeolă implicate în această epidemie? Sunt medici care afirmă că aceste tulpini nu sunt cele care se întâlnesc în mod obișnuit pe teritoriul țării noastre de unde şi virulența epidemiei (oamenii nu mai sunt apărați de imunizarea pe care o au la tulpinile locale). ŞI de ce e afectată masiv zona de Vest a Țării de la granița cu Serbia?

Să fim bine înțeleşi. Nu vrem să facem Nici o aluzie şi nici o insinuare. Dorim informații oficiale de la Ministerul Sănătății fiind o problemă de interes public şi de siguranță națională legată de sănătatea populației României.

De aceea, văzând cazul Epidemiei de Rujeolă din SUA, recent apărută acolo, precum şi sursa ei, e de bun simț să punem întrebări legate de Sursa Epidemiei de Rujeola izbucnite anul trecut în România.

Cerem autorităților române, care sunt foarte guralive pe această temă (şi care folosesc epidemia ca mijloc de propagandă), să ne spună în mod Oficial cu dovezi şi analize medicale care este sursa epidemiei de rujeolă din România?

De asemenea, cerem autorităților române să ne spună în mod oficial care sunt tulpinile de rujeolă care au declanșat această epidemie şi din ce țări provin ele.

Cerem de urgență acest lucru, mai ales că există medici români care au afirmat că tulpinile de rujeolă detectate la analize nu sunt „româneşti” adică nu sunt cele care se întâlnesc în mod obișnuit pe teritoriul României. Aceeaşi medici au afirmat că epidemia ar fi fost adusă din afara țării şi răspândită prin intermediul comunităților de romi de la noi, comunități care sunt mai mobile şi care beneficiază de o asistență medicală foarte precară.

De asemenea cerem autorităților române să explice, de ce cele mai multe ìmbolnăviri şi cei mai mulți morți sunt în județele din zona vestică a țării aflate la frontiera cu Ungaria dar mai ales cu Serbia? Astfel Timişul are 950 de îmbolnăviri şi 7 morți, Aradul cu 837 de îmbolnăviri şi 5 morți, Caraş-Severinul cu 965 de îmbolnăviri şi 3 morți, sunt printre cele mai afectate de epidemie de unde epidemia pare să se fi propagat şi în Cluj, Mureș, Bistrița. Nu poate fi întâmplător că avem 16 morți din 23 şi peste 2700 de cazuri din cele 5.119 exact la frontiera de Vest cu Serbia a țării. De unde provine de fapt Epidemia de Rujeola din România? Din ce țări provin tulpinile de rujeolă detectate? De unde şi Cum s-a propagat EPIDEMIA De Rujeolă pe teritoriul României?

Ministrul Bodog spune că tulpina de la noi „este similară cu o tulpină care a apărut în Italia” unde se înregistrează 1.600 de cazuri.

Bodog : „Am spus de la început că tulpina care a apărut la noi este similară cu tulpina care a apărut în Italia. Nu putem să blocăm libera circulaţie a populaţiei”, a conchis Bodog.

Dar care e tulpina şi care e țara ei de origine? Şi de unde a apărut această tulpină în Italia şi/sau în România?

În acest an, 2017, Italia a raportat 1603 cazuri de rujeolă (până în 16 aprilie), conform Ministero della Salute.

Pentru a arăta cât de mult este acest număr peste medie – au existat 840 de cazuri în anii 2016 și 250 în 2015.

Cele mai multe cazuri au apărut la persoanele în vârstă de peste 15 ani (vârsta medie este de 27 pentru persoanele afectate).

Așadar Lucru de Mirare (sau nu chiar de mirare?) În Italia Epidemia a apărut în rândul Adulților şi nu în rândul Copiilor.

Prin urmare, sursa ultimă a tulpinilor e cu atât mai ciudată cu câte se presupune că adulții italieni au fost imunizați natural sau prin vaccinare de-a lungul vieții lor la tulpinile „locale”.

Cum e posibil şi în ce condiții izbucnesc epidemii de rujeolă în rândul adulților? Care ar putea fi sursele unei epidemii de rujeolă care să izbucnească în rândul adulților de peste 15 ani, ce au vârstă medie de 27 de ani?

Organizația Mondială a Sănătății ne spune că cele 3 tulpini de rujeola din România care au cauzat Epidemia, n-au mai fost văzute anterior pe teritoriul României, dar nu poate să ne spună de unde provin şi nici pe ce rute au intrat în România. Deci se confirmă faptul că Epidemia a fost adusă din afara țării. Dar care sunt țările de origine al celor 3 tulpini? Nimeni nu ştie nimic. Nu ştie, nici măcar ditamai OMS-ul, la mai bine de un an de la izbucnirea epidemiei. Oare așa să fie? Chiar așa proști să fie cei de la OMS care cu siguranță au inventariate toate tulpinile cu tot țările lor de origine…Şi-atunci?

Organizația Mondială a Sănătății: „Conform datelor raportate, cele 3 genotipuri rujeolice care circulă în România din ianuarie 2016 nu s-au mai răspândit în țară înainte (de această epidemie), dar au fost raportate în mai multe țări europene și în altă parte în 2015. Sunt necesare date complete de laborator și epidemiologice înainte ca identificare originii infecției și a rutelor de transmisie să poată fi încheiată „.

„According to reported data, the 3 measles genotypes circulating in Romania since January 2016 were not spreading in the country before, but were reported in several other European countries and elsewhere in 2015. Comprehensive laboratory and epidemiological data are needed before the origin of infection and routes of transmission can be concluded”.

Sursa: http://www.euro.who.int/en/media-centre /sections/press-releases/2017 /measles-outbreaks-across- europe-threaten-progress- towards-elimination

Observăm cu OMS îl contrazice pe Bodog care vorbește doar de 1 tulpină în loc de 3 Mai mult, OMS indică o proveniență „necunoscută” şi „rute de propagare spre România necunoscute” a acestor 3 tulpini.

Alt aspect PENIBIL e că descoperim că nu se cunoaște la mai bine de un an de la izbucnirea epidemiei (sau nu se dă publicității) sursa şi proveniența ultimă a Epidemiei de Rujeolă din România. Se ştie doar în mod cert că Epidemia provine din afara Țării dar ca şi în cazul îmbolnăvirilor bebelușilor care au făcut mai apoi SHU , „nu se ştie” de unde ar proveni tulpinile şi nici pe ce rute au fost aduse în România.

SUA. Minneapolis. 28 aprilie 2017. O epidemie de rujeolă a izbucnit în rândurile unei comunități de refugiați somalezi din Minnesota, iar numărul tot mai mare de cazuri apărute începe să pună la încercare limitele sistemului de sănătate din regiunea Hennepin.

Potrivit rapoartelor biroului comisarului pentru sănătate, în regiunea Hennepin sunt acum 30 de cazuri de copii diagnosticați cu rujeolă, dintre care 28 sunt copii somalezi. Toate cazurile implică copiii de 5 ani și mai tineri de 5 ani.

Au fost raportate 10 cazuri noi de rujeolă în regiunea Hennepin în ultimele patru zile.

Ce e mai rău, este că focarul s-a răspândit acum şi în regiunile Ramsey și Stearns, acolo unde au mai fost raportate încă două cazuri, ceea ce a dus cazurile la un total de 32 de cazuri în Minnesota vineri 28 aprilie 2017 la orele 13:30, ora locală.

Primul caz din Minnesota a fost raportat în martie și numărul cazurilor a crescut constant în fiecare săptămână.

Este cea mai gravă izbucnire de rujeolă din regiunea Hennepin, regiune care include şi orașul Minneapolis, din anul 2011, când au fost raportate 26 de cazuri. Acest focar a implicat de asemenea copii somalezi.

„Unsprezece din cei 30 de copii au fost spitalizati”, a declarat Doug Schultz, purtătorul de cuvant al Departamentului de Sănătate din Minnesota, pentru WND.

El a spus că nu știe câte dintre aceste cazuri au necesitat un tratament intensiv.

„Dar nu m-ar surprinde daca ar exista unii copii care au nevoie de tratament intensiv”, a spus el.

Ziariştii de la WND au primit rapoarte neconfirmate vineri ca tratamentele pentru cancerul pediatric de la Spitalul de Copii din Minneapolis au fost amânate joi, datorita prezenței bolbsvilor de rujeolă la spital.

Părinții pacienților cu cancer, fie au renunțat la tratamentele lor când li s-a spus despre izbucnirea rujeolei, fie au amânat tratamentul lor, a declarat un lucrător din domeniul sănătății pentru ziarul WND.

Întrebat dacă alte servicii de sănătate din regiunea Hennepin au fost afectate de izbucnirea rujeolei, Schultz a spus că nu poate răspunde la această întrebare

„Asta e o intrebare bună. Cred că nu sunt cel mai în măsură pentru a vorbi despre asta „, a spus el.

El a făcut referire pentru WND, la d-na Khris Ehresmann, directorul diviziei de boli infecțioase din departamentul de sănătate din Minnesota. Ea nu a răspuns imediat la ancheta ziarului WND de vineri.

http://www.fluierul.ro/

Anunțuri

5 gânduri despre „Romania: invazia musulmana! Mii de „refugiati” se stabilesc pe teritoriul Romaniei si nimeni nu scoate un cuvant! Imigrantii somalezi si epidemia de rujeola din Romania!”

 1. Din pacate, povestea este mai veche si mai complexa de atat. Aia din vest iar sunt „fruncea”. Inlocuirea populatiei si „succesul” garantat (de catre autoritatile romane) al noilor veniti ridica cel putin niste semne de intrebare.

  Uite o mostra de realitate:
  (cititi cu mare atentie)
  – Şcoală siriană în Timişoara
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/proiecte-locale/%C5%9Ecoala-siriana-in-timisoara-185912

  Evident ca proastele mioritice se corcesc cu cine apuca: arabi, marocani, pakistanezi, țigani, etc. Romanii nu sunt suficient de buni pentru ele.
  – Şcoala unică în România unde arabii învaţă să fie buni români. „Îi simt că sunt motivaţi şi aproape de spiritul nostru“
  http://adevarul.ro/locale/timisoara/Scoala-unica-romania-arabii-invata-buni-romani-Ii-simt-motivati-aproape-spiritul-nostru-1_5782484d5ab6550cb8ba355c/index.html

  – Elevi sirieni, captivi în școli din București
  http://jurnalul.ro/stiri/educatie/copii-sirieni-captivi-in-scoli-din-bucuresti-728816.html

  – Viata la tara – Sirieni in Romania
  (faceti-va timp si cititi comentariile)

  Astia pot si „reusesc” intr-o tara straina iar ai nostrii nu pot face nimic in propria tara.
  – Pierduți de România
  (faceti-va timp si cititi comentariile)

  Apreciat de 1 persoană

  1. Am urmărit ultimul documentar și m-au apucat dracii!
   Nesimțitul ăla de Iohanis a venit spartul târgului, iar idioții guvernanți care îmbie (de ochii lumii) ca românii să vină înapoi, NU știu, NU au habar să răspundă, să se implice, să rezolve problema cozilor, a termenelor foarte lungi, a ghișeelor care, fie sunt prea multe alergând de la unul la altul, fie e unul singur, la care stai în șir indian, pentru juma de zi, sau toată ziua!
   Oamenii plecați din România, s-ar întoarce…dar primesc BOBÂRNACE specifice, care să-i re-așeze acolo de unde au plecat, tocmai din pricina sistemului greoi, împovărător, nesimțit, prost croit pentru a te scoate din minți…în România, și un sfânt poate fi scos din răbdări!

   Apreciază

 2. Adevărul e că, am văzut din ce în ce mai multe îmbrobodite prin oraș…sunt machiate, curate, chiar în pantaloni, dar cu ceva ce le acoperă până la genunchi!
  Deci, la noi se face treaba, PE MUTEȘTE….ei sunt cuminți, autoritățile se fac că e normal așa, îi ajută, îi sprijină și noua societate arabo-română, inflorește….se multiplică, dând un brânci sporului natural, plecat la pământ…românesc, e-adevărat!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s