Dezvaluiri, Se intampla azi

Europa, la cheremul Statului Islamic (se citeste Mossad).

 

Departamentul de Stat al SUA a emis o alertă de călătorie, anunţând că cetăţenii americani ar trebui să fie conştienţi de continua ameninţare a atacurilor teroriste de pe continentul european, informează Reuters.

În cadrul alertei, Departamentul de Stat a citat incidente recente din Franţa, Rusia, Suedia şi Marea Britanie, adăugând că Stat Islamic şi Al-Qaeda ”au abilitatea de a plănui şi executa atacuri teroriste în Europa”.

Departamentul de Stat a mai emis în trecut alerte de călătorie în Europa, înaintea sărbătorilor de iarnă, avertizare ce a expirat în februarie 2017.

Potrivit unui oficial al Departamentului de Stat, alerta nu a fost insuflată de o ameninţare specifică, ci mai degrabă a fost făcută cu scopul recunoaşterii riscului continuu al unor posibile atacuri, în mod special înaintea concediilor de vară. Alerta de călătorie va expira la data de 1 septembrie.

Centrele comerciale, edificiile guvernamentale, hotelurile, cluburile, restaurantele, lăcaşurile de cult, parcurile, aeroporturile şi alte asemenea locuri aglomerate sunt potenţiale ţinte ale atacurile, conform Departamentului de Stat.

http://www.zf.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s