Dezvaluiri, Se intampla azi

Gunoiul de copil a lui Gabriel Oprea: ceas de 50.000 de euro, petrecere la Loftul din Mamaia de mii de euro! Rabdare sa vedeti ce izbucneste in Romania…

Gabi Oprea Jr. nu se lasă cu una, cu două! După ce, în 2015, a fost fotografiat cu Diana Enache (VEZI AICI), dar ambii au negat că ar avea o relaţie, Oprea Jr. nu a renunţat la gândul de a o cuceri pe fiica celebrului cântăreţ Adrian Enache.

Băiatul are clasă, se vede! S-a pregătit serios pentru marea întâlnire, care a avut loc la LOFT: a rezervat o masă VIP, iar pe respectiva masă se afla principala lui armă: roaba corespunzătoare de şampanie rosé!

Diana Enache a părut să se simtă foarte bine în compania lui Oprea Jr. Au băut şampanie împreună, şi-au zâmbit şi şi-au vorbit la ureche, doar ei doi, cu toate că la masa respectivă se mai aflau şi prieteni de-ai lor.

În 2015, paparazzii Ciao îi surprindeau pe Oprea Jr. şi Diana Enache ieşind împreună dintr-un restaurant. „Este doar un prieten”, a răspuns Diana la întrebarea dacă ea şi Oprea Jr. au o relaţie. „Ştii că relaţiile încep din prietenie”, au insistat paparazzii. Ea nu a mai zis nimic, însă Oprea Jr. a reacţionat atunci. „Niciodată nu se ştie”, a spus el, lăsând o portiţă pentru o eventuală relaţie.

Şi iată că ambiţiosul Gabi Oprea Jr. (cel mai probabil aceasta e o trăsătură de familie având în vedere că tatăl lui a ajuns, la un moment dat, până la vârful lumii politice) nu a uitat ce a spus atunci şi a scos la cale artileria grea în tentativa lui de a o cuceri pe frumoasa fiică a lui Adrian Enache.

http://www.cancan.ro/

Reclame

1 gând despre „Gunoiul de copil a lui Gabriel Oprea: ceas de 50.000 de euro, petrecere la Loftul din Mamaia de mii de euro! Rabdare sa vedeti ce izbucneste in Romania…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s