Dezvaluiri, Se intampla azi

Anonymous, mesaj terifiant: „Incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial!”.

 

Gruparea de hackeri Anonymous susţine că cel de-al Treilea Război Mondial va începe în următorii doi ani, ca urmare a tensiunilor din Peninsula Coreeană, scrie The Independent.

„Pregătiţi-vă pentru ceea ce va urma”, a avertizat grupul într-un videoclip publicat pe canalul său de YouTube, după ce a sugerat că acest conflict ar fi „devastator din punct de vedere global, atât la nivelul mediului înconjurător, cât şi la nivel economic”.

„Există toate semnele unui posibil război în Peninsula Coreeană”, susţin hackerii, argumentând că pe măsură ce urmăresc statele cum îşi mută piesele în mod strategic, se prefigurează ”o bătălie feroce, brutală şi rapidă”. 

„Acesta este un adevărat război care va avea consecinţe globale, cu trei superputeri care sunt atrase în joc. La rândul lor, alte naţiuni vor fi forţate să aleagă o tabără”, a mai susţinut gruparea.

În videoclip sunt citate raporturi în care China sugerează cetăţenilor ei să părăsească Coreea de Nord, apar testele recente ale SUA cu rachetele balistice intercontinentale Minuteman III, dar şi desfăşurările militare americane în Australia. Toate acestea induc ideea unui previzivil ”război”.

„Chinezii sunt disperaţi să evite un război. Din punct de vedere economic, ar da un pas înapoi, deoarece statul se confruntă cu un aflux de refugiaţi şi cu ameninţarea foarte reală a unui război devastator”.

Grupul şi-a pus întrebarea dacă Japonia, o potenţială ţintă pentru rachetele nord-coreene şi un aliat al SUA, ar împiedica un atac al regimului lui Kim Jong-un asupra „ameninţării provocate de ICMB (n.a. – rachete balistice intercontinentale)”.

”Imprevizibilul Donald Trump a spus că ar fi o onoare să se întâlnească cu Kim Jong-un, dar Spicer a redus speranţele unei posibile întâlniri declarând că este puţin probabil să se producă în curând”.

„Dar când Trump încearcă să ajungă la cei precum Rodrigo Duterte, preşedintele din Filipine, pentru a se asigura că sunt pe aceeaşi lungime de undă, trebuie să începem să ne întrebăm. Totuşi, chiar şi Duterte a sfătuit SUA să se distanţeze de Kim Jong-un.”, a conchis gruparea.

http://www.mediafax.ro

Reclame

4 gânduri despre „Anonymous, mesaj terifiant: „Incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial!”.”

  1. hina u este disperata decat de faptul ca va trebui sa faca treburile murdare ale SUA si implicit CI.. . Evident ca nu gratuit, deoarece americanii recompenseaza

    Apreciază

  2. Astia sunt activisti de partea anarhistilor neoliberali, nu-i cred. Treaba anonimilor e aia cu spartul softului corporatiilor, haiducia it si libertatea internetului. Vad ca cineva i-a adunat intr-o masa de propaganda. Nici nu ma mira pt ca firmele mari si serviciile de informatii angajeaza hackeri la greu! Alarma asta e copy-paste de pe profetia rabinului ala de acu’ 20 de ani care a zis ca Coreea de Nord e anticristul inainte ca ei sa detina bombe nucleare; de fapt mossadul le-a vandut bomba atomica…cautati afacerile serviciilor israeliene in africa si cate bombe au furat de la englezi si unde au ajuns. Scopul israelienilor e asta -haos peste tot, imprastierea oilor! sacrificarea oilor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s