Dezvaluiri, Se intampla azi

Serviciul Roman de Informatii, carpa de sters pe picioare a Mossadului din Israel, si afacerile masonice! De cine a fost propulsat in functie evreul ungur Hellvig, fostul bursier a lui George Soros.

 

Intr-o petitie catre CSM, judecatoarea exclusa din magistratura, Camelia Bogdan, sustine ca inspectorul-sef al CSM (responsabil cu anchetele disciplinare contra magistratilor) ar fi nu doar membru activ, ci chiar un “grand master” al Marii Loje Masonice din Romania.

Mai sustine ca foarte multe persoane cu calitatea de magistrat, fosti colegi ai sai, sunt membri ai MLNR, fiind tinuti de juramantul de confidentialitate si, deci, obligati sa tina ascunsa apartenenta la MLNR, desi legea si deciziile anterioare ale CSM obliga magistratii sa faca publica aceasta apartenenta la orice organizatie, inclusiv la organizatiile masonice.

Reamintind ca MLNR are statutul de utilitate publica (ceea ce inseamna ca este finantata uneori si din bani publici, n.n.), Camelia Bogdan solicita nu numai ridicarea acestui statut de utilitate publica, ci si dizolvarea si lichidarea acestei organizatii secrete, pentru faptul ca permite savarsirea unor infractiuni de fals prin omisiunea oficializarii apartenentei la organizatie a unor magistrati.

De altfel, organizatia secreta este interzisa de Constitutie, independenta unui judecator fiind grav stirbita de apartenenta sa la o organizatie secreta, dominata de ierarhie si de obligatia de a-si sustine “fratii”.

Nu ma intreb ce zice fata de aceasta petitie domnul Danilet (partenerul de lupta anti-coruptie al dnei Camelia Bogdan) si nici statul de “drepti”, ci ma intreb ce ar zice Manole Le Maçon daca si-ar vedea dizolvata si lichidata organizatia si masinaria de castigat in afacerile judiciare.

Ma intreb ce ati zice voi, victimele lui Manole Le Maçon, stiind ca MLNR poate fi dizolvata in justitie pentru obiect de activitate ilicit, infractional. Probabil, nimic, ca de obicei. Pe aceasta pasivitate se si bazeaza, de altfel, Manole Le Maçon.

Autor: Gheorghe Piperea.

Reclame

1 gând despre „Serviciul Roman de Informatii, carpa de sters pe picioare a Mossadului din Israel, si afacerile masonice! De cine a fost propulsat in functie evreul ungur Hellvig, fostul bursier a lui George Soros.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s