Dezvaluiri, Se intampla azi

Terorismul comunist de inspiratie jidaneasca: 250 de oameni masacrati! Ati auzit pe cineva sa discute despre acest subiect?

Cel puțin 16 rebeli maoiști au fost uciși de către poliția indiană în statul Chhattisgarh din centrul Indiei, au anunțat surse oficiale. În urmă cu trei săptămâni, în aceeași regiune, rebelii maoiști au ucis 25 de membri ai forțelor de securitate indiene.

 Incidentul a avut loc în districtul Bijapur din statul Chhattisgarh aflat în centrul Indiei, stat în care rebelii maoiști se luptă cu forțele indiene de peste50 de ani.

Mai mult de 300 de polițiști și membri ai unor unități paramilitare au luat parte la sfârșitul săptămânii trecute la o operațiune contra rebelilor maoiști – cunoscuți și sub numele de „naxaliți”, a declarat D.M. Awasthi, comandantul serviciului special de luptă contra terorismului din statul indian Chhattisgarh.

„Putem confirma că cel puțin 16 rebeli naxaliți au fost uciși în decursul acestei operațiuni”, a mai declarat acesta.

Jidanul comunist Yagoda: peste zece milioane de oameni exterminati in masa!

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/04/20/gunoiul-jidanesc-genrikh-yagoda-a-exterminat-peste-zece-milioane-de-oameni-si-oamenii-habar-nu-au-cine-este/

„Unul dintre colegii noștri a fost ucis și alți doi au fost răniți în cursul acestei operațiuni”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

Luna trecuta, într-unul dintre cele mai sângeroase atacuri de acest gen din ultimii ani de zile, rebelii au ucis 25 de membri ai forțelor de ordine.

Ca urmare a acestui incident, forțele de ordine indiene au declanșat o amplă acțiune anti-teroristă în zona din centrul Indiei numită „coridorul roșu”.

Termenul „naxaliți” se referă la extremiștii de stânga care s-au alăturat grupurilor de gherilă comuniste din India. Inițial, mișcarea rebelă Naxalită a pornit în statul Bengal de Vest din nord-estul Indiei, dar cu timpul s-a răspândit în zonele rurale din statele Chhattisgarh, Odisha, Andhra Pradesh și Telangana, state aflate în centrul Indiei. Naxaliții poartă de 50 de ani un război de gherilă, având ca scop răsturnarea guvernul indian și instaurarea unei guvernări comuniste. Din aprilie 2010, aproape 200 de membri ai forțelor indiene de securitate au fost uciși de către rebelii maoiști în statul Chhattisgarh.

http://www.evz.ro/16-rebeli-maoisti-au-fost-ucisi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s