Dezvaluiri

Jim Caviezel, Patimile lui Hristos – Prefer sa fiu un nimeni!

 

Am transcris dintr-un interviu cuvintele actorului Jim Caviezel, cel care a jucat în rolul principal în filmul „Patimile lui Iisus” – o mărturisire emoționantă și cu un impact puternic: „Oscarurile sau laudele lumii s-ar putea să te ocolească, dar nu uita că Dumnezeu are pentru tine premii eterne. Lumea te va uita ușor când nu ești în vârf, te vor aclama când ești popular, iar apoi laudele lor vor înceta. Nu este la fel cu Dumnezeu, El nu uită niciodată, iar numele tău este în memoria Lui veșnică dacă tu crezi în Fiul Său. Nu mi-aș da numele scris sus, în Cer, oricât de neînsemnat ar fi, pentru toată gloria pământului. Prefer să fiu un nimeni pe pământ, dar să am numele scris în Cer. Trebuie să renunţăm la numele noastre, la reputaţiile noastre, la vieţile noastre pentru a spune adevărul.”

https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/

Anunțuri

1 gând despre „Jim Caviezel, Patimile lui Hristos – Prefer sa fiu un nimeni!”

  1. Da. Noi oricum suntem „nimeni” si „nimic” in fata lui Dumnezeu .Cu cat constientizam mai devreme starea noastra reala cu atat mai repede renuntam la ifose, fandoseli si prosteala…. si asa ne simplificam viata . As zice ca suntem marcati de 2 dimensiuni : ” a avea” si ” a fi” . Pentru noi , astia mai comuni , daca reusim sa gasim un echilibru intre acestea doua dimensiuni e bine . Conteaza starea cu care primesti cele lumesti , adica poti sa ai si bogatie in sensul lumesc dar sa nu ti se lipeasca inima de ea . Va veni un moment in viata cand vom fi pusi sa alegem intre „a avea” si „a fi” , sa nu ne prinda nepregatiti .
    Pr Elpidie din Rhodos , acum cativa ani facuse o profetie in care ne spunea ca mai e o generatie dupa care va domni antihrist . O generatie ar insemna ,estimativ, 25 de ani din care deja , de la acea data , au trecut 4 ani .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s