Dezvaluiri, Se intampla azi, Uncategorized

Franta: romani arsi de vii! Dumnezeule, bietii oameni…

 

Apar informaţii noi despre grozăvia de la restaurantul românesc Transilvania, din Aubervilliers, Franţa. Cristina, o româncă martoră la atacul cu cocktail Molotov, a descris pentru presa franceză ororile la care a asistat.

„Nişte persoane au intrat în restaurant şi a început să arunce peste tot cu benzina. Am încercat să-l împing pe unul dintre ei, dar un altul m-a lovit și a aruncat cu o grenadă cu gaz lacrimogen. Când m-am întors, deja dăduseră foc. Era foc peste tot, ardea totul. Aveam benzină pe mine, iar înăuntru erau soţul şi fiica mea. Îl vedeam cum arde…dar a reuşit să-l salveze pe copil…

În stare gravă sunt şi două tinere, Lidia și Dominica, au 21 și 23 de ani și sunt chelnerițe. Lidia e  din România și Dominica din Moldova. Lidia are arsuri pe 85% din suprafaţa corpului.

Au turnat benzină pe fete, pe bar, peste tot şi au dat foc

Iuliana, patroana restaurantului Transilvania este în stare de şoc. „Au dat foc. Au turnat benzină pe fete, pe bar, peste tot şi au dat foc. Nu a fost vorba despre niciun jaf şi nici nu avem duşmani. Nu ştim încă despre cine este vorba, s-au demarat cercetările, îi caută. Eu sunt acum la poliţie, încerc să ajut cum pot”.

Martorii numărat trei bărbați cu glugă, de înălțime medie, care au folosit bombe lacrimogene și bifoane cu benzină. Au aruncat cu gaze lacrimogene, au turnat benzină au dat foc. Flăcările au cuprins imediat barul, mesele, totul.

http://observator.tv/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s