Dezvaluiri

Nu a fost vandalizata nicio sinagoga de la Cluj: manevra de cea mai joasa speta! Priviti ce a facut un jidan din New York: s-a apucat sa scrie pe pereti „MOARTE EVREILOR”! Asta fac jidanii peste tot in lume cand vor sa fure bani cu „antisemitismul”!

 

 

Reclame

2 gânduri despre „Nu a fost vandalizata nicio sinagoga de la Cluj: manevra de cea mai joasa speta! Priviti ce a facut un jidan din New York: s-a apucat sa scrie pe pereti „MOARTE EVREILOR”! Asta fac jidanii peste tot in lume cand vor sa fure bani cu „antisemitismul”!”

  1. BLESTEMATA SINAGOGA A diavolului ISRAEL COT LA COT CU BLESTEMATII JIDANI INTERNATIONALI IMPING LUMEA IN RAZBOI . AU CREAT TOATE FOCARELE DE RAZBOI BLESTEMAT ISRAELIENE PE TOT CUPRINSUL LUMII IN TOATE ZONELE POSIBIL IMAGINATE DIN VENEZUELA IN SUA DIN UCRAINA IN KOREA, DIN SIRIA SI LIBIA IN IRAK ,EGIPT SI SPURCATUL SATANIC ISRAEL. ACESTI JIDANI FALSI EVREI RUSESTI SI UCRAINIENI AU AJUNS SA INFECTEZE PAMANTURILE SFINTE ALE SRAVECHIMII ,DAR SI CU COMPLICITATEA SINAGOGII SATANICE A PREABLESTEMATILOR FARISEI UCIGATORI DE IISUS HRISTOS DUMNEZEU SI HULITORI AI PREA SFANTULUI SAU NUME SI AL MACII SALE PREACINSTITE SI SFINTE. TOATE PROFETIILE DIN BIBLIE INCA NEIMPLINITE SUNT PE CALE SA SE DEZVOLTE . PREABLESTEMATII SATANISTI JIDANI ,INCHINATORI LA DIAVOL STRANG DIN BUCI CA SA KACE UN RAZBOI MONDIAL .PUTOAREA ISRAELIANA SATANICA ESTE INSUPORTABILA PE TOT INTINSUL PAMANTULUI SI SPURCATELE HULE SI PACATE ALE ACESTOR CRIMINALI FII AI DIAVOLULUI ,JIDANII ISRAELULUI DE AZI ,ZGUDUIE PORTILE CERULULUI CERAND PEDEAPSA DIVINA . SA LE USUCE LIMBA IN GURA DOMNUL IISUS SI SA LE PUTREZEASCA OCHII DIN CAP.PREABLESTEMATI SUNTETI PREABLESTEMATI FALSI EVREI ,DAR SI JIDANI UCIGATORI DE DUMNEZEU.PLECATI-VA COPITELE BLESTEMATI EVREI CU COARNE ,FIII diavolului ,IN FATA SALVATORULUI SI MANTUITORULUI IISUS HRISTOS DUMNEZEU PANA NU E PREA TARZIU.BLESTEMATI DRACI SI DEMONI CE SUNTETI.

    Apreciază

  2. Tactica de persecutati vesnic fara motiv vine din TALMUD:
    “Oriunde s-ar aseza, evreii trebuie sa devina stapani, iar cata vreme nu detin stapanirea neingradita, ei trebuie sa se simta prigoniti si condamnati, chiar daca domina deja cateva popoare…atata timp cat ei nu le stapanesc pe toate, trebuie sa strige neincetat: Ce chin, ce rusine !!..”(Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104a, Coloana 1)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s