Se intampla azi

Criminalii bolnavi din Israel, iunie 2017: fetita de 16 ani, un copil!, impuscata si lasata sa sangereze pana la moarte! Gunoaiele acestea de oameni, tribul criminal al khazarilor din Israel, ne acuza tara de „antisemitism” si „holocaust”?

Voi, „deontologii” din Romania, cea mai infecta, spurcata, corupta si jegoasa presa din Europa, in proportie de 90% controlata de drogatii din Serviciul Roman de Informatii, jegurile de oameni cumparati la kilogram de Mossadul din Israel, alaturi de curvele parfumate din Serviciul de Informatii Externe – tarfele de lux ale Mossadului, vedeti sau nu ce fac gunoaiele din Israel? Omoara copii!!

Gunoaiele astea vin la noi in tara si ne arata cu degetul: „Sunteti criminali! Vinovati de holocaust!”? 1947 – 1965: patru milioane de romani au fost deportati, torturati si ucisi cu salbaticie de GUNOAIELE JIDANESTI SI COMUNISTE si astazi urla cu spume la gura ca noi suntem vinovati?

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/06/08/document-de-exceptie-evreii-despre-jidanii-comunisti-care-au-deportatexterminat-peste-patru-milioane-de-romani/

https://veghepatriei.wordpress.com/2017/05/30/holocaustul-impotriva-neamului-romanesc-peste-patru-milioane-de-romani-deportati-torturati-si-exterminati-in-masa-de-jidanii-comunisti-veniti-calare-pe-tancurile-uniunii-sovietice/ 

Bietii palestinienii lupta cu pietre, in timp ce intreaga planeta urla cu spume la gura, bineinteles ca alaturi de gunoaiele din colonia mizera Romania – mocirla coruptiei din Europa: „Israelul se apara impotriva terorismului! Au voie sa ucida pe cine vor ei!”. ‘tu-va in gat de criminali scelerati si bolnavi ce sunteti!

 

Israel, 2017: impuscata si lasata sa sangereze in mijlocul drumului ca un porc…avea doar 16 ani! Gunoaiele din SRI, hartia de sters la cur a Mossadului, septembrie 2016: „Romanii sunt criminali si vinovati de holocaust!”.

 

 

Gunoaiele din Israel, 2017: copii impuscati in cap! Au avut curaj sa arunce cu pietre dupa jegurile infecte de khazari!

 

 

Gunoaiele din Israel: au intrat peste ei in casa cu mitraliera in mana – baie de sange! Fetita de 14 ani: ucisa pe loc!

 

 

 

Reclame

13 gânduri despre „Criminalii bolnavi din Israel, iunie 2017: fetita de 16 ani, un copil!, impuscata si lasata sa sangereze pana la moarte! Gunoaiele acestea de oameni, tribul criminal al khazarilor din Israel, ne acuza tara de „antisemitism” si „holocaust”?”

 1. Asta pot să postez. Noi suntem aici cu mult înaintea Sumerului și ne-am păstrat. În rest, dvs, puteți înțelege unde s-a ajuns!

  Adevărata motivaţie a războaielor din Iraq: distrugerea artefactelor istoriei omenirii dinainte de Biblie

  În doar 12 ani, SUA a invadat de două ori Iraq-ul: în 1991 şi în 2003. Motivaţia oficială: a-l da jos pe un dictator periculos pentru întreaga omenire şi instaurarea democraţiei în Iraq. Mulţi oameni însă au crezut că adevăratul motiv ar fi rezervele imense de petrol ale Iraq-ului, pe care ar fi pus ochii americanii. Însă, cei care susţin ipoteza uită faptul că Statele Unite reprezintă cel mai mare producător de petrol din lume… aşadar, motivul real al invaziei este altul.

  Iraq-ul (sau Sumerul) este ţara “leagănului omenirii”, unde a apărut cea mai veche civilizaţie cunoscută. Textele străvechi atestă faptul că până la jumătatea primului mileniu înainte de Hristos, ea a fost considerată de către civilizaţiile următoare din Orientul Apropiat şi Mijlociu drept o sursă de civilizaţie absolut extraordinară. A fost locul unic unde, pur şi simplu, au izbucnit inteligenţa, artele şi tehnica. Acolo a apărut scrisul şi, odată cu el, ne-au fost transmise primele mituri ale umanităţii.
  Geneza din Biblie reia o parte din aceste mituri. Ea indică, de asemeni, faptul că strămoşul evreilor, Avraam, s-a născut, de fapt, în Ur, un oraş sumerian. Şi tot ea situează grădina Edenului la confluenţa dintre Tigru şi Eufrat. Tot Biblia ne spune foarte clar faptul că patriarhii trăiau în Sumer, în sud-estul actualului Iraq, acest sud care a fost invadat chiar de la început de către trupele americane.

  Or, încă de la intrarea armatei americane în Iraq, a început o operaţiune de distrugere pe scară largă a vestigiilor din Sumer. Situri vechi de cinci milenii au fost rase de pe faţa pământului. Odată cu sosirea trupelor în Baghdad, pe 11 aprilie 2003, Muzeul Naţional a fost jefuit. Aşa s-a întâmplat cu fiecare oraş cucerit, Mosul, Kirkuk, Tikrit etc. Foarte multe tăbliţe cu scriere cuneiformă, încă nedescifrate, au dispărut, precum şi obiecte unice din Sumer, din mileniile III şi IV dinainte de Hristos.

  Printre cele mai celebre figurează şi “Harpa din Ur”, o piesă din argint, veche de 4000 de ani. UNESCO a intrat în panică şi a cerut imediat măsuri de protecţie. Oameni de ştiinţă din întreaga lume, inclusiv din America, au protestat: informaţii istorice primordiale au fost pierdute pentru totdeauna. Televiziunile din întreaga lume au filmat furtul de la muzeul din Baghdad, dar nu au arătat nimic din restul distrugerilor care au continuat în timpul războiului. Să fie oare vorba doar despre întâmplare, despre pierderile de neevitat ale unui război? Nu există oare o legătură între venirea la putere, dincolo de Atlantic, a unui lobby de creştini-evanghelişti ultraconservatori şi străduinţa armatei de a face să dispară descoperirile majore asupra originilor sumeriene şi-apoi semite ale civilizaţiei? Oare chiar am asistat la o distrugere deliberată a istoriei dinaintea Bibliei?

  Apreciază

 2. DVP, dacă nu te interesează și ele există, cum vrei să ajungi la lucrurile profunde? și apropo, cum să nu te intereseze DVP. când cei de la servicii și armată lucrează din greu pe domeniul ăsta? Mulțumesc pentru că totuși ai postat comentariile. Respect și mulțumesc. Doamne ajută DVP!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s