Dezvaluiri, Se intampla azi

Cartelul din Carpati – Cea mai mare defrisare din istoria Europei are loc in Romania, tara cu cele mai corupte si infecte servicii secrete de pe mapamond!

 

E normal ca România să-și vândă și parcurile naționale?

Articolul pe care urmează să-l citiți a pornit de la o întrebare și de la o informație puțin vehiculată în spațiul public: o fundație cu acționari străini a cumpărat mii de hectare din Parcul Național Piatra Craiului.

Așa am aflat de proiectul mamut al Fundației Conservation Carpathia (FCC) – un ONG al cărui board este dominat de miliardarul de origine elvețiană Hansjörg Wyss.

Începând cu 2010, FCC a cumpărat circa 16.000 de hectare de teren în coada culoarului Bran-Rucăr, într-o zonă despre care ministrul Mediului, Cristina Pașca Palmer, spunea recent că este cea mai întinsă arie sălbatică din Europa.

În afară de nedumerirea descrisă mai sus, am început să auzim tot mai des această sintagmă – „Yellowstone al Europei”, folosită inclusiv de ministrul Pașca Palmer. Am regăsit-o și în faimosul documentar „Wild Carpathia”, care ne bucurase atâta la vremea difuzării sale.

Am descoperit astfel că unul dintre cei mai importanți susținători ai Fundației Conservation Carpathia este organizația britanică care a finanțat acest documentar în trei părți.

Atunci ne-am pus încă o întrebare: care a fost scopul acestui material de televiziune?

A fost el expresia îngrijorării unor personalități cu preocupări ecologiste, în frunte cu Prințul Charles? Sau a servit ca vehicul de lobby pentru a convinge oameni foarte bogați să investească în proiectul Fundației Conservation Carpathia de a cumpăra cât mai multă pădure în România?

În acest moment, Fundația Conservation Carpathia deține sau administrează izvoarele Dâmboviței, munții Leaota, vârfurile Iezer și Păpușa, mai multe văi și drumuri de acces din Făgăraș.

Dar cele mai valoroase proprietăți ale sale sunt cele 3.500 de hectare de pădure din Parcul Național Piatra Craiului și alte circa 5.700 de hectare în zona limitrofă Parcului.

Accesati link-ul, pentru a citi articolul!

https://pressone.ro/cartelul-din-carpati/

Anunțuri

3 gânduri despre „Cartelul din Carpati – Cea mai mare defrisare din istoria Europei are loc in Romania, tara cu cele mai corupte si infecte servicii secrete de pe mapamond!”

  1. chiar in halul asta de sclavi spalati pe creier sa dai muntii si apele!!!!In toate prigoanele romanii s-au adapostit in muntii stramosilor lor, Acum se vor adapostii unde? canalele le vor sigila probabil…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s