Dezvaluiri

Honore de Balzac, despre oamenii din umbra care conduc planeta! Atentie: aceste lucruri au fost spuse undeva prin anul..1833!

Reclame

2 gânduri despre „Honore de Balzac, despre oamenii din umbra care conduc planeta! Atentie: aceste lucruri au fost spuse undeva prin anul..1833!”

  1. Aici tot despre elite se vorbeste : „zidarii”=fariseii carturari , preoti . Astia de astazi sunt urmasii in duh ai celor din vechime .

    „Isus le-a zis: ,,N-aţi citit nici odată în Scripturi că: „Piatra, pe care au lepădat-o zidarii, a ajuns să fie pusă în capul unghiului; Domnul a făcut acest lucru, şi este minunat în ochii noştri?” De aceea, vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu va fi luată de la voi, şi va fi dată unui neam, care va aduce roadele cuvenite. Cine va cădea peste piatra aceasta, va fi zdrobit de ea; iar pe acela peste care va cădea ea, îl va spulbera.” După ce au auzit pildele Lui, preoţii cei mai de seamă şi Fariseii au înţeles că Isus vorbeşte despre ei, şi căutau să-L prindă; dar se temeau de noroade, pentru că ele îl socoteau drept prooroc. Matei 21:42-46

    In cuvantarea pe care insusi Petru o tine inaintea Sinedriului, el afirma ca adevarata “piatra” este Iisus: “Acesta este piatra neluata in seama de voi, zidarii, care a ajuns in capul unghiului. Si Intru nimeni altul nu este mantuirea, caci nu este sub cer niciun alt nume dat oamenilor in care sa ne mantuim noi .” ( Fapte 4,11.12 )”

    Apreciază

  2. ”Societatea lui Isus” folosită în folosul diavolului, nu-i arată de fapt pe iezuiți?! Parcă au pe blazonul lor o inimă, cu o ”cruce” sub formă de pumnal care străpunge practic inima de sus în jos…(vezi aici cum atârnă pe lanțul ”preotului”, la min.01:06 din End of Days (1999) – Original Trailer)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s