9 thoughts on “Marea Britanie, iunie 2017, tanar englez: „Esti musulman? Da? Sa vezi ce te omor!”. Atentie ce izbucneste in Europa: nativii europeni ii vor vana pe strada cu arma in mana! In Marea Britanie au inceput sa-i rupa cu bataia cand ies de la moschee…”

 1. Nu inteleg..adică ar trebui sa facem ce sa-i omoram sa le incendiem casele musulmanilor dobrogeni ( sau celor ce trăiesc in familii mixte veniti acum 20-25-30 de ani,veniti la studii prin anii 80’si rămasi in țară zic,oameni căsătoriți aici ramasi aici cu casa familii copii afaceri,gospodării prieteni )care trăiesc in Dobrogea de sute si sute de ani relatiai dintre români si ei e una toate toate buna fac afaceri intre ei exista familii mixte prietenii vechi…oamenii din sarabatori atat islamice cat si ortodoxe..si pt ce ca Nu sunt crestini 1
  !?? 90%la sută din musulmanii de la noi sunt foarte de detasati de religie de practica religioasa ,de cutume..
  Nu te supăra pe mine dvp dar romanii nostri au vândut austriei rezervele de petrol si gaze plus platformele de exploatare romanii nostri vor sa vândă acum hidroelectrica romanii nostri au vândut distribuțiile de energie româniei nostri au permis accesul necontrolat neverificat si totatal neîngrădit al băncilor straine care coroborat cu devalizarilre jaful si privatizarile cretine au dus la diaparitia siistemului bancar romanesc,romanii nostri au stat si stau in genunchi in fata UE,lei au semnat fara nicio negociere serioasa tratatul de aderare in cele mai grele si impovarartoare condiții. .romanii nostri au dat mana liber austriecilor sa distrugă pădurile României, tot romanii nostri i-au călcat cu jandarmii pe bieții oameni la pungesti cand protestau impotriva exploatării gazelor de sist.
  Scuza-ma eco mai degrabă i-adi detesta penmaghiari ca pana una alta ei au jumatate din al doilea cea mai buna universitate de medicina pt ei si in limba lor!!!!,statul da bani garla pt ei ,ii disprețuiesc pe români si au ajuns ai nostri sa fie naruto daca fredonează imnul..
  Ps :eu nu vorbesc de refugiați

  Apreciază

  1. Te rog sa ma scuzi pt greseli autocorectul de pe telefon mi-a schimbat din cuvinte
   Voiam sa spun de exemplu ca romanii nu mai pot cânta in siguranta i nu in harghita covasna mures

   Apreciază

  2. ASHURA

   Ești tare naiv (naivă)! Acești teroroști musulmani au inoculată ideea din Coran, la fel ca evreii, că ei sunt cei aleși de ,,Allah” să-i stăpânească pe ceilalți sau să-i omoare. Acești spurcați, urâți și criminali de musulmani sunt stăpâniți de satana. Revino-ți, dacă nu cumva ești și tu vreun criminal (criminală) de musulman!

   Apreciază

   1. Citeste si Biblia si Corabulsi ai sa vezi cat de plina de măcel violență si violuri crime si genocidul sunt amândouă
    Noi nu trebuie sa primim refugiați din motive sociale economice si politice nu noi le-am bombardat tarile nu noi le-am daramat guvernele legitime si suverană nu noi am adus haos moarte distrugeri instabiliate si nu noi am prezentată oraganizatiu teroriste ca fiind lupatatori pt democrație si liberatate si opoziție moderată..totul pt a ma fura resursele si ai jefui..nu Noi. .ci Europa occidentală aia care stapanete Romania intr-un soi de neocolonailiam colectiv al marilor puteri

    Apreciază

 2. Astept sa se intample asa ceva in toata Anglia dar si in Franta,Belgia,Suedia,Danemarca,Norvegia,Germania,Italia,Spania.Numai asa aceste maimute inchinatoare la Allah,vor fi alungte din Europa.

  Apreciază

  1. Pop lucian, esti idiot. Satanismul nu are nicio legatura cu islamul. Cu ce te-au deranjat musulmanii dobrogeni? Satele lor sunt chiar mai curate decat cele romanesti dand dovada de respect in plus pentru tara lor fata de romanii verzi. Moscheea din Bucuresti a fost construita de la ingaduinta lui Carol in semn de respect pentru curajul si devotamentul lor in razboi, au luptat pentru Romania. Au martiri si eroi ce au pierit sub talpa rusilor, nemtilor sau comunistilor la fel ca noi. In orice religie sunt dementi si radicalisti, cum esti tu de exemplu. Un spalat pe creier care este de acord cu macelarirea musulmanilor pentru ca sunt de alta religie. Cu ce esti diferit de jihadisti? Prin religie si atat, intelectul, empatia, bunul simt si smerenia sunt la fel.
   N-ai inteles biblia, nici pe Hristos sau pe sfintii parinti. Esti ca sarbii, bulgarii, grecii, rusii, ucrainenii. Toti sunt mari ortodocsi si toti s-au dedat la crime cumplite impotriva comunitatilor ortodoxe diferite de ei de multe ori romanesti.
   Niste pui de catolici ca si aia sunt cu Dumnezeu in gura si ei au fondat ordinul iezuit ca sa nu mai spun de violuri, pedofilie si alte asemenea.

   Apreciază

 3. Iată părerea mea despre ,,refugiații” teroriști musulmani:

  Refugiaţii

  Musulmani trimişi de dracu,
  Bat la porţile creştine,
  Vin ca să îşi umple sacul
  Şi să prade pe oricine.

  Ba-s porniţi şi să omoare
  În numele lui Allah,
  Cu diavolu-n alienare
  Efectiv au făcut pact.

  Cred că se vor duce-n rai,
  Dac-omoară în jihad,
  Unde fete-n curat strai
  Îi aşteaptă-n făcut pat.

  Că ei ar fi cei aleşi,
  Să producă doar durere,
  Criminali din iad culeşi,
  Îndrăciţi şi strânşi la rele.

  Că ne-or mântui pe noi,
  Omorându-ne sublim,
  Că-n paradisul cu flori
  Vom ajunge făr’ să ştim.

  _Iisuse – Dumnezeu Adevărat,
  Ce prin Jertfă ne-ai Salvat,
  De aceştia eşti mâncat,
  De satan ce i-a drogat.

  _Doamne, scapă-ne de ei,
  De aceşti mistici turbaţi,
  Ce se poartă ca lachei,
  De satana înrolaţi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s