Se intampla azi

Marea Britanie, iunie 2017, tanar englez: „Esti musulman? Da? Sa vezi ce te omor!”. Atentie ce izbucneste in Europa: nativii europeni ii vor vana pe strada cu arma in mana! In Marea Britanie au inceput sa-i rupa cu bataia cand ies de la moschee…

Anunțuri

6 thoughts on “Marea Britanie, iunie 2017, tanar englez: „Esti musulman? Da? Sa vezi ce te omor!”. Atentie ce izbucneste in Europa: nativii europeni ii vor vana pe strada cu arma in mana! In Marea Britanie au inceput sa-i rupa cu bataia cand ies de la moschee…”

 1. Astept sa se intample asa ceva in toata Anglia dar si in Franta,Belgia,Suedia,Danemarca,Norvegia,Germania,Italia,Spania.Numai asa aceste maimute inchinatoare la Allah,vor fi alungte din Europa.

  Apreciază

  1. Pop lucian, esti idiot. Satanismul nu are nicio legatura cu islamul. Cu ce te-au deranjat musulmanii dobrogeni? Satele lor sunt chiar mai curate decat cele romanesti dand dovada de respect in plus pentru tara lor fata de romanii verzi. Moscheea din Bucuresti a fost construita de la ingaduinta lui Carol in semn de respect pentru curajul si devotamentul lor in razboi, au luptat pentru Romania. Au martiri si eroi ce au pierit sub talpa rusilor, nemtilor sau comunistilor la fel ca noi. In orice religie sunt dementi si radicalisti, cum esti tu de exemplu. Un spalat pe creier care este de acord cu macelarirea musulmanilor pentru ca sunt de alta religie. Cu ce esti diferit de jihadisti? Prin religie si atat, intelectul, empatia, bunul simt si smerenia sunt la fel.
   N-ai inteles biblia, nici pe Hristos sau pe sfintii parinti. Esti ca sarbii, bulgarii, grecii, rusii, ucrainenii. Toti sunt mari ortodocsi si toti s-au dedat la crime cumplite impotriva comunitatilor ortodoxe diferite de ei de multe ori romanesti.
   Niste pui de catolici ca si aia sunt cu Dumnezeu in gura si ei au fondat ordinul iezuit ca sa nu mai spun de violuri, pedofilie si alte asemenea.

   Apreciază

 2. Iată părerea mea despre ,,refugiații” teroriști musulmani:

  Refugiaţii

  Musulmani trimişi de dracu,
  Bat la porţile creştine,
  Vin ca să îşi umple sacul
  Şi să prade pe oricine.

  Ba-s porniţi şi să omoare
  În numele lui Allah,
  Cu diavolu-n alienare
  Efectiv au făcut pact.

  Cred că se vor duce-n rai,
  Dac-omoară în jihad,
  Unde fete-n curat strai
  Îi aşteaptă-n făcut pat.

  Că ei ar fi cei aleşi,
  Să producă doar durere,
  Criminali din iad culeşi,
  Îndrăciţi şi strânşi la rele.

  Că ne-or mântui pe noi,
  Omorându-ne sublim,
  Că-n paradisul cu flori
  Vom ajunge făr’ să ştim.

  _Iisuse – Dumnezeu Adevărat,
  Ce prin Jertfă ne-ai Salvat,
  De aceştia eşti mâncat,
  De satan ce i-a drogat.

  _Doamne, scapă-ne de ei,
  De aceşti mistici turbaţi,
  Ce se poartă ca lachei,
  De satana înrolaţi!

  Apreciază

 3. ASHURA

  Ești tare naiv (naivă)! Acești teroroști musulmani au inoculată ideea din Coran, la fel ca evreii, că ei sunt cei aleși de ,,Allah” să-i stăpânească pe ceilalți sau să-i omoare. Acești spurcați, urâți și criminali de musulmani sunt stăpâniți de satana. Revino-ți, dacă nu cumva ești și tu vreun criminal (criminală) de musulman!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s