Se intampla azi

In aceasta dimineata am primit o veste foarte buna: comisarii CEDO au promis ca vor raspunde cu celeritate plangerilor legate de abuzurile Ministerului de Interne din Romania – cel mai bolnav si corupt sistem politienesc european! La Bucuresti, capitala europeana, avem cetateni torturati si ucisi in bataie de animalele bolnave psihic din Politia Romana si Jandarmerie! Unde ati mai vazut o asemenea salbaticie?

Anunțuri

3 gânduri despre „In aceasta dimineata am primit o veste foarte buna: comisarii CEDO au promis ca vor raspunde cu celeritate plangerilor legate de abuzurile Ministerului de Interne din Romania – cel mai bolnav si corupt sistem politienesc european! La Bucuresti, capitala europeana, avem cetateni torturati si ucisi in bataie de animalele bolnave psihic din Politia Romana si Jandarmerie! Unde ati mai vazut o asemenea salbaticie?”

 1. frectie la picior de lemn. Cand vrei sa ingropi o problema faci „comitete si comitii”. Cu pixul si dialogul nu dai lupii afara! Romanii patrioti trebuie sa se organizeze pana nu e prea tarziu.

  Apreciază

 2. Ha, … si daca mai citim putin din Psaltire pana la sfarsitul Postului Sf Apostoli Petru si Pavel ca poate ai lucreaza pe astia Dumnezeu , ce rau facem ?Oricum , „Tata-i la carma ” iar ei sunt niste satane zombificate !

  In postul acesta am primit eliberarea vietii mele . Tot citesc Psaltirea in miez de noapte . Mi-a dat duhovnicul binecuvantare acum 2 ani , ca nu`s de capul meu. Tamai bine de tot casa apoi ma asez la rugaciune .
  Multumesc lui Dumnezeu pentru toate ! Le-a asezat perfect fara sa sufere nimeni doar ca cine a avut niste lectii de insusit , si le-a insusit . Nu moare nimeni din pedagogie dumnezeiasca .
  Stiti care e convingerea mea ? Daca toata suflarea romaneasca credincioasa ar citii Psaltirea noaptea la lumina candelei ar intoarce tara pe dos , ca acum merge prost . Cereti binecuvantare de la duhovnici . Ma scuzati ca insist dar incerc sa va incurajez . Eu sunt de-a dreptul uluita de ce mi se intampla.
  Cand am fost la parastasul Pr Justin Parvu , dupa slujba ne-am dus la mormantul Pr Gheorghe Calciu , unde am primit cuvant de invatatura de la un parinte . Am retinut ceea ce mi s-a parut esential pentru toti nedesavarsitii care suntem .
  ” In iad nu ajungem pentru ca suntem pacatosi ci pentru ca nu ne lasam de pacate ” Adica pentru ca nu ne straduim sa ne lasam de ele . Pacatosi oricum suntem , vina consta ca nu depunem nici un efort in a renunta la pacate . Vointa libera e cheia , restul face Dumnezeu . Credeti voi ca ar ramane Dumnezeu indiferent daca o majoritate credincioasa ar pune genunchii la rugaciune citind Psaltirea noaptea , la candela , pentru tara ? Cu binecuvantare , desigur.
  Preacuviosul Paisie parca spunea pe undeva ce inseamna credinta …ca daca vine la tine un sfant si iti spune ca Dumnezeu a secat oceanele iar pestii ara fundul oceanelor , tu sa ai convingerea ca asa e …. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s