Uncategorized

L (Death Note): „Niciodata sa nu invingi raul prin rau! Merita sa iti sacrifici viata pe Calea Binelui!”.

Reclame

4 gânduri despre „L (Death Note): „Niciodata sa nu invingi raul prin rau! Merita sa iti sacrifici viata pe Calea Binelui!”.”

 1. DVP bună seara, mulțumesc că postezi comenatariul, chiar dacă nu spun lucruri de interes, numa că lumea civilizată pentru mine e din ce în mai ca să fiu elegantă. deplasată, Sunt și io de aceeași parte cu cei care scriu aici, nu mai e de sacrificiu DVP, că nu ai de ce și pentru cine când răul intră cu tancul, drona și satelitu. Nu am văzut tot filmul, nu mai pot și nu am de ce. Nu lucrez la mulținaționale sau la servicii care sunt prelucrați pe neuron, înregimentați. Rețin ce a zis Părintele Arsenie, foc să fie la granițele noastre, pe mine mă interesează că deși suntem devalizați și invadați, totuși tot mai găsesc o apă curată, un aer curat și un colț pe aici care să mă bucure. În rest, e jale, Bucureștiul e un oraș european, absolut mizerabil ca să nu spun altfel cu totul. O amestecătură care cade greu chiar și la chakre DVP. Astea sunt vremurile, deci e timpul să îmi dau seama că suntem Binecuvântați. Depinde iarăși de cât de sacrificați sau devalizați vom fi! Vorba domanei Magda, dai cu parul sau cu chakra zic io Io nu mai intru în amestecătură. A venit timpul ca cei din Grădina Maicii Domnului, cei care sunt cu adevărat ai Geei, vechii geto daci SĂ SE RESPECTE ȘI SĂ FIM RESPECTAȚI!
  Doamne ajută, oameni buni!

  Apreciază

 2. „Niciodata sa nu invingi raul prin rau! Merita sa iti sacrifici viata pe Calea Binelui!”.”

  Pai , cum asa ? Nu vrei sa te sacrifici tu pentru aia care te injura si te ameninta cu moartea toata ziua ?
  Despre dreapta masura nu stim chiar nimic ? Sunt de acord cu ” Merita sa iti sacrifici viata pe Calea Binelui!” dar pentru asta : „Niciodata sa nu invingi raul prin rau!” exista pedeapsa ( nu razbunare) .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s