Dezvaluiri

Asa se traieste in Europa multiculturala, „civilizata” si „libera”: „Mori, francezule, mori!”. Priviti ce fac maimutele inchinatoare la Allah, dupa ce au ajuns in Europa: ii omoara la ei in tara!

Reclame

6 gânduri despre „Asa se traieste in Europa multiculturala, „civilizata” si „libera”: „Mori, francezule, mori!”. Priviti ce fac maimutele inchinatoare la Allah, dupa ce au ajuns in Europa: ii omoara la ei in tara!”

 1. Acești refugiați musulmani sataniști sunt aduși aici cu un scop foarte clar: acela de a răspândi teroarea printre europeni, ca apoi să vină ,,băieții salvatori – evreii” cu cipuirea și instaurarea Noii Ordini Mondiale satanice în slujba lui antihrist. Cine nu vede aceste lucruri din spatele cortinei este cu adevărat ,,orb”.

  Apreciază

  1. Bună seara, DVP fără discuții e cel mai bun loc pentru cei care încă mai pot înțelege ceva din ce se întâmplă pe planetă. Păi în sfărșit ajungem la esență, nu credeți? Cui ne închinăm ? Și apropo, mi se pare o chestie absolut parșivă, dar care se întâmplă! Omul nu știe cine este Diavolul! Încet, încet, prin tot felul de șmeneli pe bază de tehnologii super high level i se relevă! Cine poate duce, duce dar se pare că foarte puțini.
   Respect pentru că există blogul ăsta și oamenii care scriu, că e jale. Cei de aici, și oamenii simpli cu credință știu ce se întâmpl cu ei, cu planeta cu tot dar atât. De ceilalți cu toate eforturile lor nu există și nu vor mai exista, Domnul știe tot ce se înâmplă!

   Apreciază

 2. Frate ai dreptate nu e bine dar nu trebuie ignorat faptul ca la randul lor francezii au atacat alte popoare la ele acasa. Nu cred ca a fost bine nici de aia peste care au cazut bombele frantuzilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s