Dezvaluiri, Se intampla azi

Yoav Stern, numarul doi Mossad din Romania: avere de sute de milioane de euro! Gunoaiele drogate din SRI, hartia igenica a Mossadului: „Tara este a jidanilor!”.

 

Yoav Shtern este unul dintre cei mai discreţi milionari care îşi fac veacul prin România, iar, dacă nu ar fi fost soţul Oanei Cuzino, probabil că numele său nu ar fi devenit niciodată cunoscut publicului. Informaţiile despre averea lui au fost întotdeauna puţine, cât despre imagini cu bogăţiile sale, nici atât. Până azi! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră absolută, reşedinţa fabuloasă a omului de afaceri, de pe malul lacului Snagov.

Somptuoasa vilă a lui Yoav Shtern îţi taie respiraţia. Construcţia, unică în peisajul minunăţiilor arhitectonice din zona exclusivistă a Snagovului, nu se dezvăluie pe de-a-ntregul privitorului decât din puţine unghiuri. Impozantul edificiu e camuflat cât se poate de bine în spatele sălciilor de pe malul lacului.

a reuşit să obţină imagini senzaţionale cu vila de milioane de euro. Se observă, astfel, pe lângă clădirea principală, care rivalizează cu reşedinţele starurilor de la Hollywood, şi un uriaş foişor a cărui formă te duce cu gândul la un OZN.

Peluza generoasă, ornată cu arbuşti de toate mărimile, se termină într-un ponton larg. Nu aveau cum să lipsească din peisaj nici „garajele” bărcilor de fiţe cu care milionarul se plimbă pe lacul Snagov.

Consideraţi un cuplu model, Oana Cuzino şi israelianul Yoav Stern, au depus actele de divorţ în vara lui 2014. Totul s-a petrecut în mare secret, atât prezentatoarea, cât şi soţul ei fiind recunoscuţi pentru discreţia de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV. La câteva săptâmâni după asta, soţul ei a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux. Inclusiv vila de la Snagov s-a aflat pe lista partajului, însă ea a rămas în posesia milionarului.

Oana Cuzino şi Yoav Shtern au fost căsătoriţi 12 ani şi au împreună o fetiţă. Averea exactă a fostului soţ al Oanei rămâne un secret bine păstrat. Totuşi, e demn de menţionat, că, la un moment dat, prezentatoarea de la Pro TV a primit, de la soţul ei, terenuri de peste 30 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la opt milioane de euro.

Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, vila de la Snagov ar valora trei milioane de euro. Israelianul ar mai deţine, de pe urma afacerilor cu petrol, şi ceasuri în valoare de un milion de euro. Pe lângă ele, Shtern ar avea şi o colecţie de maşini de lux, de câteva sute de mii de euro fiecare, printre care un McLaren şi un Rolls-Royce.

http://www.cancan.ro/

Colonel Mossad Yoav: palatul din Romania!

 

   

Anunțuri

2 gânduri despre „Yoav Stern, numarul doi Mossad din Romania: avere de sute de milioane de euro! Gunoaiele drogate din SRI, hartia igenica a Mossadului: „Tara este a jidanilor!”.”

  1. Romania este de 27 de ani un paradis pentru escrocii jidani care sunt infiltrati in toate domeniile importante si de unde pot suge nestingheriti bani si proprietati.Romania este o biata colonie exploatat la sange de occident si un sat fara caini.

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s