Se intampla azi

Am ajuns ca in povestea cu Scufita Rosie: in cel mai scurt timp vom fi mancati de lupul cel mare si negru, adica gunoaiele din SRI – cea mai bolnava, criminala si sadica institutie din istoria nationala a Romaniei!

Reclame

7 gânduri despre „Am ajuns ca in povestea cu Scufita Rosie: in cel mai scurt timp vom fi mancati de lupul cel mare si negru, adica gunoaiele din SRI – cea mai bolnava, criminala si sadica institutie din istoria nationala a Romaniei!”

 1. DVP, aș vrea să știu dacă am înțeles clar. Aici la noi e bătălia cea mai interesantă față de toate celelalte. Important este că se pare că nu am fost luați totuși cum se dorește. Economic am fost vânduți și cumpărați dar în rest e cam nașpa. Bătălia aici este pe spiritualitate. Dacă noi nu am fi se duce totul în abis. Și fără nimic altceva decât credință și deschiderea chakrelor DVP, nimic altceva, că ăștia îți iau orice. Au tehnologie .Ce zici?

  Apreciază

 2. Domnilor și doamnelor nimic nu e fără Domnul Hristos și Maica, dar se lucrează la greu și pe chestiile cu chakrele. Nu știți:? pe bune? păi unde și în ce aș putea să mă învârt pe aici de se fac chestiile astea? softurile, tehnologia, comanda e din afară dar prestația e de aici. foarte interesant:
  dar rezist numai cu credință. Mă rog și pentru Domniile Voastre să fiți Binecuvântați!
  oricum vă mulțumesc din suflet și mult respect.

  Apreciază

  1. Iarta-ma , dar amesteci lucrurile . Ortodoxia nu are nici o legatura cu chakrele si cu nimic din ce este de sorginte new age . De ce nu intelegi ca numai Sf. Taina a Spovedaniei impreuna cu Sf. Taina a Impartasaniei poate usura si curati sufletul ? Sfintele Taine ne tin pe noi sanatosi si la trup si la suflet . Fara slujbele de la Biserica si fara Sf. Taine omul poate trai pe baterii cam 2 ani dupa care incep bolile…. de tot felul .

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s