Se intampla azi

Gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, pregatesc un atentat terorist pe teritorul Romaniei! La un pas de legea Big Brother, modelul Securitatii 1950!

 

BAE Systems, gigantul britanic care ar fi furnizat unor tari arabe sisteme de supraveghere in masa.

BAE Systems, gigantul britanic care ar fi furnizat represivelor tari arabe sisteme de supraveghere in masa, potrivit unei investigatii recente a BBC, se numara printre firmele desemnate castigatoare de SRI pentru realizarea controversatului sistem IT, SII Analytics, care va permite cautari avansate in baze de date de la ministere si institutii cheie din Romania, precum BNR si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Sistemul IT, care va costa peste 25,2 milioane euro conform datelor transmise de SRI catre HotNews.ro, va fi realizat de Siveco (lider al asocierii) si Nova Tech Integrated Solutions SRL (asociat) – firma detinuta in trecut de un interpus al lui Sebastian Ghita – avand ca subcontractanti pe Romsoft International si BAE Systems.

http://economie.hotnews.ro

Anunțuri

3 gânduri despre „Gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, pregatesc un atentat terorist pe teritorul Romaniei! La un pas de legea Big Brother, modelul Securitatii 1950!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s