Dezvaluiri, Se intampla azi

Canada a legalizat pedofilia! Baietel de opt ani, travestit, pe post de jucarie sexuala! Asa trebuie sa ajungem si in Romania, sa traim ca in „lumea libera si civilizata”!

 

Nemis Quinn Mélançon Golden are numai 8 ani dar are deja un nume de scenă: Lactatia. De la 7 ani „a început să joace rolul unui travestit exuberant” la Montreal. 

 Potrivit unei discuții pe care părinții copilului au avut-o cu cei de la site-ului BestKeptMontreal, aceștia susțin că „etapa cea mai importantă” a fiului lor – devenit vedetă a numeroase mass media homosexualiste canadiene – a fost când acesta a declarat că vrea să fie „o fată cu penis”, când „traversa o fază Beyonce foarte intensă”. http://evz.ro/

 

 

Premierul canadian a participat la parada gay, din Toronto. Nu singur, ci împreună cu soția și cu doi dintre copiii lor. Justin Trudeau și-a pictat pe față o frunză de arțar în culorile curcubeului.

La parada de anul trecut, același Justin Trudeau scria istorie. Devenea atunci primul premier canadian în exercițiu care mărșăluia la o paradă gay.

Spunea, la acel moment, că nu ar trebui să fie ceva ieșit din comun, ca un prim-ministru să participe, la un astfel de eveniment. Și promitea că, atât timp, cât el va fi în funcție, asemenea gesturi vor fi noua normalitate canadiană.

http://www.activenews.ro

Reclame

1 gând despre „Canada a legalizat pedofilia! Baietel de opt ani, travestit, pe post de jucarie sexuala! Asa trebuie sa ajungem si in Romania, sa traim ca in „lumea libera si civilizata”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s