Dezvaluiri, Se intampla azi

Gunoiul Bogdan Licu – Parchetul General, ofiter SRI, mafiot, mason, nevasta angajata in SRI: „Am inchis dosarul legat de SRI!”. Va place cand sunteti scuipati in ochi de gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului?

 

Ministerul Public informează că în dosarul cunoscut generic sub denumirea „Alegerile din decembrie 2009”, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus clasarea cauzei, „întrucât – din coroborarea probelor administrate – s-a stabilit că nu s-a decelat niciun element/indiciu de natură să conducă la presupunerea rezonabilă că s-ar fi încercat/inițiat de către persoanele nominalizate, acte/acțiuni ce ar intersecta sfera ilicitului penal, respectiv ce ar contura textul incriminator al infracțiunii de abuz în serviciu, prev. de art.297 alin. 1 Cod penal cu aplic. art.5 Cod penal (art.248 rap. la art.2481 din vechiul Cod penal) și al infracțiunii de falsificarea documentelor și evidențelor electorale, prev. de art.391 alin.3 și 4 din Codul penal cu aplic. art.5 Cod penal (fost art.62 alin. 3 și 4 din Legea nr.370/2004 pentru alegerea Președintelui României)”.

http://www.activenews.ro/

Gunoiul SRI Licu, indicat cu sageata rosie, in timpul ceremonialului masonic! Jegul acesta trimite oameni in inchisoare!

 

Anunțuri

1 gând despre „Gunoiul Bogdan Licu – Parchetul General, ofiter SRI, mafiot, mason, nevasta angajata in SRI: „Am inchis dosarul legat de SRI!”. Va place cand sunteti scuipati in ochi de gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s