Se intampla azi

Legea Big Brother SRI: sceleratii pregatesc un atentat terorist, pentru a impune supravegherea in masa dupa modelul Securitatii Comuniste! Am anticipat zeci de evenimente de acest gen si nu ati vrut sa ma credeti…

 

Gunoiul George Maior, mason betiv vopsit in doua culori la par, ianuarie 2015: „…si ca la momentul in care se va intampla o catastrofa voi sti spre cine sa arat cu degetul„. Accesati link-ul, poate traiti cu impresia ca am interesul sa va manipulez.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19192755-george-maior-seful-sri-noi-critici-pntru-curtea-constitutionala-exista-raspundere-morala-undeva-stat-legatura-securitatea-cetatenilor-sper-nu-opune-sri-ului-curtea-constitutionala-considerat-exista-an.htm 

Asta veti vedea si in Romania: baie de sange! Dupa o ora ies in fata gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului: „Ne-au prins nepregatiti, daca nu avem legea Big Brother!”. Chiar atat de repede ati uitat ce s-a intamplat la Colectiv si cum le-au dat foc bietilor tineri? Traim in aceeasi tara cu gunoaiele psihopate din serviciile secrete si stiti bine de ce sunt in stare…

Ce structuri de informatii se afla in spatele Statului Islamic? Trei mari si late: MI6 – Marea Britanie, CIA – Statele Unite, si Mossad – Israel! Ce presupune acest „Stat Islamic”, in realitate? Nimic mai simplu: Mare Israel! Sunteti de acord cu mine pana aici? Bun…

Cine sunt Serviciul Roman de Informatii? Carpa de sters pe picioare a CIA si hartia igenica a Mossadului din Israel, o adunatura infecta de masoni, interlopi, proxeneti, traficanti de droguri si arme, fosti securisti…cea mai bolnava si corupta structura de informatii europeana! Va aduc aminte ca dupa fiecare atentat terorist din Europa, SRI – hartia igenica a Mossadului, cancerul Neamului Romanesc, iesea in fata sa urle cu spume la gura si ochii scosi din orbite: „Vrem Big Brother! Vrem monitorizare in masa! Vrei sa-i arestam ca pe vremea Securitatii!”. Lamuriti?

Big Brother, in realitate inseamna o afacere de miliarde de euro si gunoaiele din Serviciul Roman de Informatii de abia asteapta sa puna mana pe muntele ala de bani: „Cumparam aparatura de supraveghere in masa cu o suta de milioane de euro, restul de bani ii bagam in buzunar!”. Nici acum, in iuniw 2017, nu v-ati trezit la realitate?

Conteacteaza pe cineva din CIA sau Mossad si in maxim o saptamana de zile avem o baie de sange in Romania, dupa modelul din orasele europene: „Vedeti ce se intampla daca nu aveam Big Brother? Acum ati inteles de ce trebuie apelam la metodele Securitatii Comuniste?”. Eh, de acolo incepe totul: inchiderea internetului, control la sange, stiri prezentate doar de gunoiul de presa controlata de SRI…ne intoarcem de unde am plecat, anul 1949!

SRI si Ministerul de Interne dispun de o experienta uriasa cand vine vorba de tortura, inchisori politice si oameni exterminati in masa! Pana in 2019, poate si mai devreme, vom avea din nou inchisori politice in Romania, de data aceasta camuflate ca…lupta impotriva terorismului!

Reclame

1 gând despre „Legea Big Brother SRI: sceleratii pregatesc un atentat terorist, pentru a impune supravegherea in masa dupa modelul Securitatii Comuniste! Am anticipat zeci de evenimente de acest gen si nu ati vrut sa ma credeti…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s