Se intampla azi

Masonul betiv Tudose, actualul premier al Romaniei, colonel in cadrul SRI – avortonul bolnav psihic al Securitatii Romane!

 

Patrick Andre de Hillerin, actual director al unui ziar din Tulcea și redactor la Cațavencii, reacționează pe Facebook, susținând că nu Pressone.ro au fost cei care au semnalat pentru prima oară neregulile din CV-ul lui Mihai Tudose, ci el. 

Patrick Andre de Hillerin precizează pe pagina sa de socializare că informațiile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului au fost adevărate, așa cum sunt și cele referitoare la faptul că Tudose, desemnat premier al României, a avut un grad în SRI, „cel puțin locotenent-colonel”.

„Mă enervez. Nu pressone, citată copios, a dat primele indicii despre neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere. Ci eu. E OK, sun obișnuit să nu fiu citat. Mai ales că acuzațiile mele sunt mai complete și mai grave.

Mai mult, eu merg mai departe și susțin, în continuare, fără teamă de dezmințirile ANI MV sau ale lui Tudose, că desemnatul premier a avut grad în SRI. Cel puțin locotenent-colonel.

Cei care mă știu, fie și de la distanță, ca ziarist, de 27 de ani sau de mai puțin, știu că nu difuzez informații false.

Nu sunt nici teoretician al conspirației, iar articolele mele stau dovadă că ceea ce am scris, chiar dacă a fost, uneori, cu luni sau ani înainte ca informația să devină mainstream, a fost adevărat.

Așa că, insist: Premierul României, în cazul în care va fi Tudose, este ofițer SRI”, scrie Patrick Andre de Hillerin pe Facebook. http://evz.ro

Anunțuri

1 gând despre „Masonul betiv Tudose, actualul premier al Romaniei, colonel in cadrul SRI – avortonul bolnav psihic al Securitatii Romane!”

  1. Soacra mea a fost profesoara lui de romana la liceul CERNA din Braila el a fost in liceu un rebel pe vremea lui CEAUSESCU mama lui a fos profesoara la MURGOCI un liceu cu traditie in orasul Braila La una din intalnirile pe care le a avut la liceu am fost si eu deoarece e in varsta. Si printre altele a inceput cu o gluma buna spunand ca de ce nu mai este un profesor as a ca doamna DINCA SA -I MI INVETE ACEASTA poezie de EMINESCU? L a ajutat foarte mult pentru ca mama soacra a mea l a invatat Lucefarul de EMINESCU SI CA AVEA PRETENTIA SA STIE FIECARE ATAT CAT PUTEA in clasa la care a predat . Nu ca doresc sa il laud dar stia tot luceafarul la momentul respectiv. Oare cati din noua generatie au citit luceafarul? Chiar daca a provenit dintr o familie de intelectuali a fost un elev model al clasei cel putin asa se vorbea la momentul respectiv si am apreciat modestia si lacrimile care i au curs pe obraz in clipa in care a fost in banca in care i a fost fidel 4 ani de zile? Tatal lui a lucrat la Diectia agricola di Braila un om deosebit. Iti doresc mult succes TUDOSICA!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s