Comunism, Se intampla azi

Victorie!! Dosarul Mugur Calinescu, copil de 17 ani torturat si ucis cu salbaticie de Ministerul de Interne din Romania si serviciile secrete de la Bucuresti, urmeaza sa fie trimis catre Tribunalul Helsinki!

 

Ministerul de Interne urmeaza sa fie pus sub acuzare la nivel european: discutam despre tortura si crime impotriva umanitatii, sute de mii cetateni exterminati in masa! Securitatea Romana – Serviciul Roman de Informatii, cel mai brutal si criminal serviciu secret european din a doua jumatate a secolului XX, a torturat cu o cruzime extrema un copil de 17 ani! Europenii trebuie sa inteleaga acest lucru: sistemul politienesc din Romania, ex-Militia Comunista, alaturi de serviciile secrete de la Bucuresti, a inecat in sange Romania – femei, batrani si copii schingiuti pana la moarte in becurile Ministerului de Interne si Securitatii – SRI!

 

Reclame

2 gânduri despre „Victorie!! Dosarul Mugur Calinescu, copil de 17 ani torturat si ucis cu salbaticie de Ministerul de Interne din Romania si serviciile secrete de la Bucuresti, urmeaza sa fie trimis catre Tribunalul Helsinki!”

  1. Showul final incepe! Poti anunta pe blog. Turcii invadeaza Siria acum sa elimine kurzii si sa previna formarea unui stat kurd. Rusii stiu si se uita. Dar dupa ce armatele turce vor intra adanc in nordul Siriei, in mod sigur Rusia va interveni. Vor sterge pe jos cu Turcia atunci.
    Iar NATO nu poate misca un deget. Caci Turcia a atacat unilateral un stat independent, anume Siria, fara ca acest stat sa agreseze Turcia.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s