Uncategorized

Gunoaiele din Politia Romana: „Romania este o tara vinovata de holocaust!”. Ati inteles acum de ce ani de zile m-au hartuit si amenintat cu moartea?

 

Primul muzeu al Holocastului din România urmează să fie deschis la Iași. Șase lumânări au fost aprinse și șase brazi au fost plantați la fosta Chestură de Poliție din Iași, în semn de omagiu pentru cele șase milioane de evrei, victime ale Holocaustului. Tot aici este locul unde va fi înființat primul muzeu din România destinat Holocaustului.

La fostul sediu al Chesturii Poliției din Iași s-a organizat comemorarea a celor 14.850 de victime ale Pogromului de la Iași din vara anului 1941. La eveniment au fost prezenți ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, viceprimarul Ierusalimului, Yael Antebi și ambasadorul SUA în România, Hâns Klemm. Organizatorii au dorit să aducă un omagiu celor șase milioane de victime ale Holocaustului, motiv pentru care au aprins șase lumanări și au plantat șase brazi,ca simbol al eternităti și  memoriei colective, conform Agerpres.

http://www.libertatea.ro/

 

Gunoaiele din Ministerul de Interne, interlopii putind a transpiratie, in timp ce ma filau pe strada: „Tu ai sa o patesti urat de tot, ba! Te arestam si te omoram in inchisoare! Te tocam cu bataia!”. Gunoaiele nespalate din Ministerul de Interne, Politie si Jandarmerie – paznicii nespalati cu bocanci in picioare, au ordin clar din partea jidanilor: „Trebuie sa-l arestati si sa-l omorati!”.

Masina de filaj a gunoaielor din Ministerul de Interne – Jandarmeria Bucuresti!

 

 

   

Reclame

3 gânduri despre „Gunoaiele din Politia Romana: „Romania este o tara vinovata de holocaust!”. Ati inteles acum de ce ani de zile m-au hartuit si amenintat cu moartea?”

 1. DVP ce se intampla au apărut deja softurile alea complicate nu pot sa scriu aici se sterge textul după ce gandeste inteligent ce se petrece

  Apreciază

 2. pentru băieții men in black să vezi ce vine!

  DEPOPULAREA PLANETARĂ – trăim ultimile clipe ale ființei umane (dacă nu ne Trezim !)

  Trăim ultimile clipe ale purității umane, tot ce este pur și divin în noi este atacat și pervertit. Trăim vremuri în care tot este îndreptat împotriva ființei umane, în care frumosul, compasiunea, umanitatea, iubirea sunt subtil deturnate, sunt mutilate și pervertite, într-o dorință satanică de a distruge complet pe cel mai frumos fiu al Creatorului, OMUL. Umanitatea e condusă de o elită teroristă, e oare atât de greu de observat asta ?
  Dialog imaginar între STĂPÂNUL (Întunecat) al LUMII și un supus slujbaș.
  – MARE STĂPÂN, al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
  – Spune, te ascult !

  – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți,, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai, Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.
  I-ați ”reeducat” ?
  – Da STĂPÂNE, tot sistemul de educație e praf,, le-am alterat cunoașterea, toate ”învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.

  – Le-ați otrăvit hrana ?
  – Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la ”E”-uri alimentare în toată hrana procesată, se supun întocmai la ”Codex Alimentarius”

  – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie?
  – Le-am otrăvit STĂPÂNE, le-am disatrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și ”îmbogâțită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgâm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică STĂPÂNE, a mers la fix, chipurile prospectăm ha, ha, ha.

  – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile ?
  – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.

  – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, neotrăvit sau nemodificat genetic.
  – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.

  – Ce rată aveți ?
  – Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.

  – Puțin, foarte puțin !
  – Știu STĂPÂNE, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mânâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor.

  – Asta e, băgați-le otrava direct în sânge !
  – Direct, dar cum STĂPÂNE ?

  – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați ! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
  – Ești un geniu STĂPÂNE, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim STĂPÂNE, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.

  – Da ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după ?
  – Scăpați și de ei, după, da la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, ca marea majoritate a populației HA, HA, HA ! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei … Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate, ce idioți.

  Sursa: Leonard Chesca

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s