Dezvaluiri, Se intampla azi

Italia: zeci de mii de maimute inchinatoare la Allah se revarsa catre Europa!

 

Centrele de primire din Italia sunt depășite de fluxul de imigranți care traversează Mediterana din Nordul Africii, profitând de vremea caldă.

Marți, 8500 de imigranți africani au ajuns pe țărmul Italiei la bordul a 14 nave diferite. Cu o zi înainte, luni, sosiseră 5000.

Fluxul masiv a determinat presa locală și politicienii să vorbească despre o autentică „invazie” care depășește capacitatea de asimilare a Italiei.

Potrivit informațiilor oficiale, de la începutul anului până pe 15 iunie au debarcat în Italia 65.000 de imigranți, dar de atunci ritmul sosirilor a crescut.

Exodul imigranților dinspre coasta Libiei continuă nestingherit, fără ca autoritățile italiene sau europene să dea semne că ar dori să ia vreo măsură de oprire sau măcar restrângere a lui, scrie La Repubblica.

La punctul de îmbarcare din Libia vin imigranți din întreaga Africă pentru a se sui în ambarcațiuni improvizate. Majoritatea imigranților sunt apoi preluați de vase ale ONG-urilor, dar și de nave ale Pazei de Coastă italiene, care îi aduc în Sicilia.

Parchetul italian a deschis o anchetă, suspectând că ONG-urile lucrează mână în mână cu rețelele de traficanți de carne vie din nordul Africii.

Deși imigranții ilegali care ajung în Italia doresc să meargă mai departe spre nordul Europei, marea lor majoritate sfârșesc prin a rămâne în Peninsulă, deoarece frontierele nordice cu Franța, Elveția și Austria sunt închise.

Potrivit unei statistici difuzate de Ministrul de Interne italian, regiunile care au preluat cei mai mulți imigranți sunt: Lombardia (13%), Lazio (9%), Piemont (8%), Veneto (8%), Emilia Romagna (8%), Toscana (7%), Puglia (7%) și Sicilia (7%).

http://evz.ro/

Anunțuri

1 gând despre „Italia: zeci de mii de maimute inchinatoare la Allah se revarsa catre Europa!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s