Se intampla azi

Jidanii din Statele Unite, stapanii gunoaielor din SRI – sclavii Mossadului: astia mi-au inchis „DeVeghePatriei”.

Gunoi spurcat din SRI, trimis sa ma fileze: m-am pisat in capul lui si l-am facut de ras! Statea ca prostu’ pe scaun si se uita la mine, chipurile era suparat: „Sunt sub acoperire!”. Esti pe ma-ta de prost, ratat cretin! Gunoaiele drogate din Serviciul Roman de Informatii au ordin din partea jidanilor: „Trebuie sa-l filati de dimineata pana seara!”. De patru ani de zile stau pe capul meu, zici ca am miere pe mine si nu alta!

Aveti rabdare sa ma aresteze, de ani de zile urla cu spume la gura ma vor arunca in inchisoare, la fel au procedat si cu Sfintii Inchisorilor, sa vedeti ce imi baga pe gat: „DeVeghePatriei era monitorizat de ani de zile! In ultima perioada s-a autoradicalizat, aveti incredere in gunoaiele din SRI!”. Animalele dracului drogate si scelerate ce sunteti…

3 gânduri despre „Jidanii din Statele Unite, stapanii gunoaielor din SRI – sclavii Mossadului: astia mi-au inchis „DeVeghePatriei”.”

  1. Pai,mie nu tot aia din SUA mi-au inchis FB ? Ia vezi daca mai poti citi ceva din postarile mele ! Imi tot cer copii scanate dupa un act de identitate valid,cu poza clara,dar si o copie dupa o factura de utilitati.Cica,sa banez CNP-ul si adresa,ca ii intereseaza doar numele si poza,ca sa demonstrez ca sunt o persoana reala.Cred ca am fost reclamat la FB in SUA,ori de SRI,ori de jidani sau de slugoi turnatori care lucreaza pentru ei.

    Apreciază

  2. Nu cred ca te vor omori sau ucide in închisoare s-ar putea sa dea din lac in put cum se spune si sa facă din tine un martir erou pt oameni si asta i ultimul lucru care l doresc sunt prea mulți care te știu nu poți dispărea pur si simplu s-ar putea ajunge la presa televiziuni scandaluri si altele

    Apreciază

Lasă un comentariu