Se intampla azi

Scoala, ba prostule, din mormant sa-i vezi pe gunoaiele drogate din SRI cum au vandut tara pe bucati! Hai sus sa vezi ce a ajuns Romania: groapa de gunoi a lumii! Ai murit degeaba, cretinul dracului!

Anunțuri

5 thoughts on “Scoala, ba prostule, din mormant sa-i vezi pe gunoaiele drogate din SRI cum au vandut tara pe bucati! Hai sus sa vezi ce a ajuns Romania: groapa de gunoi a lumii! Ai murit degeaba, cretinul dracului!”

 1. Nu-l mai injura ca n-a murit el de capul lui , nu e el de vina. Noi suntem , pentru ca noi am dorim asta. Si ne-a lasat Dumnezeu in voia dorintei noastre. Sa spuna cineva ca pe vremea aceea nu gandeam ca moartea lui Ceasca nu rezolva toate problemele…. Atat de spalati pe creier eram incat ajunsesem sa credem ca moartea lui era solutia la toata saracia si la toate neajunsurile. Bre, numai faptul ca am gandit ne-a condamnat…. Nu spunea Pr Arsenie Boca sa nu-i dorim moartea astuia ca ce vine dupa el e mai rau ? Na, asa ne trebuie!

  Apreciază

  1. Ufff…când văd astfel de comentarii, brusc, mă enervez!
   Una e să dorești moartea unuia, și alta să-i dai tu, LA MIR!
   Ce vrei să spui, că Dumnezeu s-a luat după dorința noastră?
   Dar câte biserici au fost dărâmate din voința lui, și-a ei?!
   Mă repet: pe piatra de temelie a Spitalului Brâncovenesc, Domnița Bălașa, a lăsat cu gură de moarte ca, cei care vor distruge stabilimentul lăsat pentru săraci, să moartă de moarte rea, și-n zi de mare sărbătoare!
   P.S. Știi cine l-a omorât? Cățeii lui din Marea Adunare Națională, Iliescu și toată gașca de după…ca să nu vorbească despre ei!

   Apreciază

 2. Si câți il înjura si il ponegresc pe parintele Arsenie Boca si pe parintele NiL Dorobanțu mai ales pe sacciv vai de sufletele lor

  Apreciază

  1. Da…îmi pare rău pentru saccsiv, la faza asta!
   El îi cataloghează la capitolul ”sfinții Iadului”…
   Dintre blogurile pe care le citesc, triez și eventual comentez NUMAI ceea ce simt că mă definește, odihnește și mă reprezintă!
   Restul…sunt destul de mari și de vaccinați!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s