Dezvaluiri, Filosofie, Miscarea Legionara

Ce spunea Mircea Vulcanescu, marele filosof roman, despre gunoaiele din serviciile secrete ale Romaniei! In spatele jidanului comunist Florian se afla gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, condusi de jidanul mason Hellvig! Nu te mai lasa inselat, Neam al Romanilor!

  

Anunțuri

1 gând despre „Ce spunea Mircea Vulcanescu, marele filosof roman, despre gunoaiele din serviciile secrete ale Romaniei! In spatele jidanului comunist Florian se afla gunoaiele din SRI, hartia igenica a Mossadului, condusi de jidanul mason Hellvig! Nu te mai lasa inselat, Neam al Romanilor!”

  1. Bună seara DVP. știi că io nu prea înțeleg… multe. Nu pricep de ce nu pot să găsesc de exemplu acum cărți pe internet ale dl. Mircea Vulcănescu. Cred că este numai una poate două cărți ale Domniei Sale. Să luăm de exemplu cineva care are acum 18 ani și vrea să citească o carte istorică sau de o factură adevărată curată, că sunt așa de greu de găsit aceste cărți. Pur și simplu nu are cum! și totuși cum pot să interzică cărți despre cultura și tradițiile poporului tău? cum se numește asta? La tine în țară nu poți să citești operele marilor scriitori, autentici!!!

    Deci mă puteți ajuta cu cărțile dl. Mircea Vulcănescu, are cărți despre tradiițile și istoria noastră!

    Vă mulțumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s