Dezvaluiri

ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Citate din Coran.

 

Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul şi plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

Mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

Au reușit lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”…

Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171

Arhim. Haralambie Vasilopoulos –  Ecumenismul fără mască pag. 137

Spun unii „islamul este o religie ca orice altă religie”, sau „este o religie a toleranței”, sau chiar „este o religie a iubirii”.

Adevărata față a islamului și a învățăturilor din Coran:

2 Surat Al – Baquara
Pg 97
Nota 162. „Politeist” traduce termenul arab „musrik”, care înseamnă necredincios, care crede în mai multe divinități.

3 Surat Al – Imran
Pg 129
151. Noi vom semăna spaima în inimile celor care tăgăduiesc, pentru ca I-au asociat lui Allah [idoli], fără ca El să fi trimis nici o dovadă pentru aceasta, iar sălașul lor va fi Focul. Și ce rău sălaș va fi pentru cei nedrepți!

Pg 152
89. Ei ar vrea ca voi să nu credeți, așa cum nici ei nu cred, astfel încât să fiți deopotrivă. Nu vă luați dintre ei părtași până ce ei nu vor purcede pe calea lui Allah! Dar dacă ei întorc spatele, prindeți-i și omorâți-i, oriunde-i veți afla! Și nu vă faceți dintre ei nici părtaș, nici ajutor.

91.Veți găsi pe alții care vor voi să aibă încrederea voastră și să aibă și încrederea neamului lor. De fiecare dată când vor fi îndemnați la ispită, ei se vor lăsa împinși spre ea. Dacă însă nu vor sta departe de voi și nu vă vor arăta supunere și nu vor opri mâinile lor [de la lupta împotriva voastră], atunci prindeți-i și omorâți-i, oriunde i-ați afla! Asupra acestora Noi vă dăm dovada sigură.

Pg 164
171. O, voi oameni ai Scripturii! (118). Nu exagerați în privința religiei voastre (119) și nu spuneți despre Allah decât adevărul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvântul Său, pe care El l-a transmis Mariei și un duh de la El. Credeți, așadar, în Allah și în trimișii Săi. Și nu spuneți „Trei!” (123). Opriți-vă de la aceasta și va fi mai bine pentru voi. Allah nu este decât un Dumnezeu unic. Slava Lui! Să aibă El un copil?
Nota: 118. De data aceasta adresarea este făcută creștinilor.
119. Nu exagerați în ceea ce privește rolul lui Isus și nu pretindeți că natura lui ar fi divină!
123. Doctrina triadei sau trinității este respinsă.

5 Surat Al Ma’ida
Pg 178
72. Necredincioși sunt aceia care spun: „Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!”.Doar a zis Mesia: ”O, fii ai lui Israel, adorați-L pe Allah, Domnul meu și Domnul vostru!”. Pe cel care așează lângă Allah pe altcineva, Allah îl va opri de la Rai, iar adăpostul lui va fi Focul și cei nelegiuiți nu vor afla ajutor (83)
Nota 83. Asocierea altor zeități lui Allah este considerată cea mai mare nelegiuire și cel mai mare păcat în islam.

Pg 179
73. Necredincioși sunt și aceia care spun:”Dumnezeu este treimea din trei” (84), căci nu există altă divinitate în afară de [Allah] cel Unic și de nu vor înceta să vorbească astfel, îi va atinge și pe cei necredincioși dintre ei chin dureros.
Nota 84. În triada „Tatăl, fiul și Sfântul Duh”.

8 Surat Al – Anfal
Pg 245
12. [Aduceți-vă aminte] când Domnul tău le-a revelat îngerilor: „Eu sunt cu voi! Întăriți-i, așadar, pe cei ce cred! Eu voi arunca spaima în inimile celor care nu cred! Loviți-i, deci, peste gâturi și loviți-i peste toate vârfurile degetelor!
Nota: Sensul general este de „loviți oricum este posibil”

Din carte: „Eu sânt cu voi, întăriți deci pe cei ce cred, arunca-voi frica în inimile necredincioșilor, deci tăiați-le gâturile și tăiți-le toate vârfurile degetelor

Pg 249
39.Și luptați împotriva lor până ce nu va mai fi ispită și până ce religia va fi în întregime pentru Allah.

9 Surat At – Tawba
Pg 257
5. Iar când se vor încheia lunile cele sfinte, atunci omorâți-i pe idolatri oriunde îi aflați.
Prindeți-i, împresurați-i și întindeți-le orice cursă.

Pg 267
73. O Profetule! Lupta împotriva necredincioșilor și fățarnicilor și fii aspru cu ei! Ghena va fi sălașul lor și ce sfârșit trist [vor avea ei]!

Pg 275
111. Allah a cumparat de la dreptcredincioși sufletele și bunurile lor, în schimbul Raiului, și astfel ei luptă pe calea lui Allah, omorând și fiind omorâți.

Nu se cade, ca Profetul și cei care cred, să ceară iertare pentru politeiști, chiar dacă ei sunt rude, după ce li s-a arătat limpede ca ei sânt oaspeții Iadului.

Pg 278
123. O, voi care credeți! Luptați împotriva necredincioșilor de lânga voi! Ei să găsească în voi asprime!

10 Surat Yunus
Pg 283
Nota 51. Nu există cale de mijloc între Adevăr și rătăcire; sau Allah Cel Unic, sau idolatria!

15 Surat
Pg 352
Nota 99. Politeismul fiind cel mai mare păcat

Cam asta e „toleranța” și „iubirea” islamului față de cei de altă religie, și în special față de creștini.

http://www.glasulstramosesc.ro/

Anunțuri

5 gânduri despre „ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Citate din Coran.”

 1. Lumea araba , acum , are doua aspecte : unul este foarte vizibil , iar atentia ne este directionata catre acesta mai mult pentru ca ne afecteaza : invazia araba in Europa, terorismul arab in general, barbarismul arab .
  Celalalt aspect este : lumea araba civilizata , moderna : de vazut Emiratele Arabe Unite , Golful Persic . Acestia din urma de dezvolta intr-un ritm uluitor si conform spuselor oamenilor de afaceri arabi , UEA ramane zona cea mai sigura de pe glob , in rest razboaie , atentate …
  Nu vi se pare cam dubios ? Si astia ( bogatii arabi din Golf) sunt masoni , toti . Am facut investigatii chiar pe paginile lor de facebook. Inca nu intrezaresc tot scenariul dar UEA va avea un rol important de jucat . Studiati putin , faceti comparatie intre UEA si UE , intre cum sunt ele acum iar diferenta o sa va socheze .

  Apreciază

 2. Eu am citit undeva ca islamul ar fi creatia Vaticanului,pentru a fi o contrapondere la crestinismul oriental bizantin,crestinismul copt din Egipt si cel cu radacini vechi din Siria.Apoi au aparut cruciadele,ceva de genul a ceea ce fac azi in lume SUA,zis si jandarmul mondial sau marele Satan.Binenteles ca Israelul este micul Satan deoarece majoritatea evreilor de origine khazara traiesc in SUA.

  Apreciat de 1 persoană

 3. În spatele UEA sunt tot evreii. Acei bogătași musulmani, fiți siguri că sunt tot invenția evreilor puși pe îmbogățire rapidă și fără limite, pe crearea diferențelor uriașe dintre bigați și săraci, iar în final pe subjugarea întregii umanități. Evreii cu banul corup totul. Sunt adevărați fii ai satanei.

  Apreciază

 4. Sclavii lor musulmani ni-i trimit noua sa ne distruga , iar ei (cei din Emirate )stau linistiti si isi vad de afacerile lor , de competitiile lor de polo , de protipendada britanica ce pare ca s-a mutat la ei , de insulele lor artificiale , iahturile , avioanele, camilele, partidele de vanatoare cu soimi etc…. si dintre arabii astia super bogati sunt destui pedofili . Am vazut , candva un film pe tema asta a traficantilor de carne vie , copiii turistilor europeni aflati prin Thailanda si alte destinatii exotice de gen , rapiti de indivizi dubiosi si vanduti ca trufandale pentru petrecerile arabilor bogati…. film inspirat din cazuri reale … Ce m-a traumatizat filmul ala…. Capul retelei era un rus stabilit in USA.

  Pe conturile lor de pe Instagram am citit tot felul de conversatii cu fratii lor (intru masonerie) de prin alte parti ale lumii ,de diverse rase , unii isi afiseaza fotografii cu costumele de masoni, isi zic unii altora „frati” : arabi , negri , albi … nu conteaza . Daca mandria noastra sunt costumul national si traditia populara , mandria lor este costumul de mason si ritualul masonic pe o parte , pe de alta parte opulenta in care traiesc . Intre timp , plebea lor musulmana „matura” Europa . Si cineva isi freaca mainile cu satisfactie….. evreii sionisti .

  Apreciază

 5. Bună seara, mulțumiri și mare respect nu numai pentru DVP ci și pentru cititorii săi. repet, e foarte greu să mai vezi știri adevărate și de interes nu prostii și tâmpenii la tembeliziuni ca să nu mai spun că timp nu am și pentru presa scrisă manipulatoare. De ce vă mulțumesc? păi pentru că oferiți răspunsuri normale pentru orice om normal și simplu în zilele astea. Io nu cred că cei din elite sau servicii, structuri știu ce e aia viață reală normală. Toate chestiile alea de tehnologii, psi, etc. sunt pentru creierele lor. și orice mi s-ar spune sunt afectați,.doar că trăim amestecat. Ceea ce e foarte greu pentru noi.
  Nu știam de ce sunt așa atacați sirienii, irakienii, ceilalți, ajungându-se până la noi, care cred că suntem ultimii. Se lovește în creștini. Mulțumiri dl. Jan Valjean. Și se caută porți stelare.

  Ești manipulat în totalitate, viața este grea și totuși bătălia nu este pentru viețile luxoase ci pentru sămânța din tine. Nu am datele necesare și expertiza pentru o întreagă analiză dar pentru mine e o chestiune de bun simț. Suntem conduși spre abis în mod ocult de elitele mai sus prezentate. Și totuși e o stare ciudată, toți parcă se joacă la scară mare o întreagă piesă dar deși te obligă să participi la ea știi că este falsă. Nu ai cum să ieși sau să faci ceva. pe de o parte este neputință pe de alta ca să îți dai seama de situație, înseamnă că ai ceva deosebit de important în tine. Mulțumesc și dnei Scorțișoara. A scris foarte bine și am luat aminte.
  Doamne ajută!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s