Se intampla azi

Gunoaiele criminale din Israel, stapanii drogatilor din SRI, au sters Palestina de pe harta!! Jegurile acestea sunt stapanii Romaniei si noi sclavii lor care nu comenteaza…

Reclame

4 gânduri despre „Gunoaiele criminale din Israel, stapanii drogatilor din SRI, au sters Palestina de pe harta!! Jegurile acestea sunt stapanii Romaniei si noi sclavii lor care nu comenteaza…”

    1. nu se poate scrie nimic. la tasta enter se sterge tot. Parca suntem in matrix inseamna ca s-a terminat trebusoara pe la palestinieni. au fost rezolvati. nu cred să fie holocaust că nu li se da lor miliarde de euroi Acuma contractele au fost chitite si cum se sterge textul pe aici la fel si noi suntem enterizati. DVP asa smeneala este peste holocaustul palestienilor. Atat de mare e disperarea la baieti acum va apare si stapinul care ne a cumparat nu i asa .

      Apreciază

  1. E o stire foarte interesanta pe net. Este Domnul Iisus într-o imagine luată cu cronovizorul. Este impreună cu Iosif din Arimateea și ucenicii. În afară de emoția faptului că acolo este imaginea lui Iisus apar niște lucruri interesante. foarte interesante. Una ar fi că apar îngerii se vede foarte clar. dar ce este cel mai interesant este relieful. Multe se vor schimba cand oamenii vor intelege cum stau lucrurile de fapt.În rest. cu noi va fi Domnul, Maica StrăBunii și toți ingerii. și uite așa contractele incheiate de pe urma carora se papa la greu vor fi ditruse.Cum vă spuneam suntem vanduti cumparati dar suntem o părticica Sfantă din Geea si asta nu se cumpara si nu se vinde. Pacat ca unii nu au inteles. Au avut timpul si cele necesare sa o faca. Si nu au facut-o.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s