Se intampla azi

El este fiul gunoiului Gabriel Oprea, „doctorul” gunoaielor drogate din SRI – hartia igenica a Mossadului: tricou Dolce&Gabbana de 250 de euro, masina de 140.000 de euro! Ei sunt gunoaiele infecte din SRI si Ministerul de Interne!

 

Gabi Oprea Jr. nu s-a lăsat cu una, cu două! După ce, în 2015, a fost fotografiat cu Diana Enache, dar ambii au negat că ar avea o relaţie, Oprea Jr. nu a renunţat la gândul de a o cuceri pe fiica celebrului cântăreţ Adrian Enache, aşa că a scos-o de 1 Mai la LOFT. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din club, astfel că fiul fostului vicepremier s-a reorientat rapid după ce a realizat că între el şi Diana poate fi doar o prietenie frumoasă.

De 1 Mai, anul acesta, cei doi păreau să fie foarte apropiaţi în LOFT. Diana Enache a părut să se simtă foarte bine în compania lui Oprea Jr. Au băut şampanie împreună, şi-au zâmbit şi şi-au vorbit la ureche, doar ei doi, cu toate că la masa respectivă se mai aflau şi prieteni de-ai lor. Însă, uneori o prietenie frumoasă este mai de apreciat decât o relaţie, astfel că pe chipul lui Gabi Oprea Jr. nu se citeşte nicio urmă de regret, atunci când se află în compania brunetei.

http://www.cancan.ro/

Reclame

1 gând despre „El este fiul gunoiului Gabriel Oprea, „doctorul” gunoaielor drogate din SRI – hartia igenica a Mossadului: tricou Dolce&Gabbana de 250 de euro, masina de 140.000 de euro! Ei sunt gunoaiele infecte din SRI si Ministerul de Interne!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s