Uncategorized

Rabin evreu: „Hilter a avut dreptate!”. Ssstt, liniste, sa nu auda SRI-ul, hartia igenica a Mossadului din Israel!

Reclame

6 gânduri despre „Rabin evreu: „Hilter a avut dreptate!”. Ssstt, liniste, sa nu auda SRI-ul, hartia igenica a Mossadului din Israel!”

 1. Popor crestin, iata POSTERUL OFICIAL al UNIUNII EUROPENE din anul 2012. UE nu e decat un teritoriu in care se perfectioneaza comunismul evreiesc care a esuat in URSS:

  Apreciază

 2. Extraordinar filmul. Imi confirma ca evreii s-au dezbinat in doua tabere principale, cea traditionalista a poruncilor din Tora si cea liberala care interpreteaza Tora dupa firea criminala a omului cazut. Trump vine cu tabara traditionalista in spate, in timp ce UE e condusa de tabara liberal-comunista care uraste rasa alba si familia si care i-a dirijat pe Clinton si Obama in state. Pt traditionalisti nu e nevoie de distrugerea culturii crestine si a rasei albe ca ei oricum sunt neamul ales, nimic nu-i pune in pericol atat timp cat sunt strict ceea ce sunt, oricum ei se ridica prin inteligenta lor( intelepciunea sarpelui din Biblie). De aceea este estul europei in gratiile SUA cum nu a fost pana la Trump, pt spiritul religios traditionalist. Ultimul conflict mondial se pare ca va scoate invingatoare tabara „mai sufletista” si mai realista a traditionalistilor din care se va ridica falsul mesia ca un conducator iubit de toti…Hei, tiganilor de la SRI care predati cursuri, cititi si voi cateva randuri

  Apreciază

 3. Si germanii (de 2 ori), si evreii (in ultimul WW) s-au selectat, ramanand cam ce este mai bun si mai adaptabil din cele 2 populatii. Altii nu au trecut prin astfel de selectii … .

  Apreciază

 4. interesant, dar știrea asta o știam. În al doilea război mondial evreii i-au căpăcit pe evrei din interese din care a rezultat holocaustul pentru ca toți să plătească până azi,din greu ca sclavi acelorași evrei ca sclavi goimi. Acuma, suntem unii care habar nu avem de holocaust . De ce? păi nu suntem evrei!
  Îmi place că aici nu mai suntem goimi suntem gentili. Și îmi mai palce că la ei rămân ăia inteligenți!

  Ce ÎNSEAMNĂ ASTA? au mers toate astea, și cu toată inteligența evreiască, artificială, tehnologică nu înseamnă că va mai merge.
  Acuma, e uluitor pentru că Geea, planeta asta nu a fost făcută de evrei. Au avut grijă de toate dar amănuntul ăsta le-a scăpat.

  E interesant că se invocă un Dumnezeu, care e așa Dumnezeu pentru toți, ceea ce nu este adevărat.
  Așa cum am mai spus se va afla adevărul.
  Puțini vor fi aceia care vor fi și mai puțini care vor înțelege. Am să vă trimit o știre în care un întreg tezaur dacic a fost furat și dus în Israel.
  Acuma cine o fi permis? și cine știe ce iarăși va fi prelucrat și preluat de aceeași evrei! că merge la gentili.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s