Uncategorized

Ip-urile de Israel: de ani de zile ma ameninta cu moartea! Mizeriile israeliene s-au dus la gunoaiele din Politia Romana si SRI: „De ce dracului nu-l arestati odata?”. Le este teama sa ma aresteze din cauza Miscarii Legionare, ar insemna sa fiu primul detinut politic dupa anul 1964, si atunci se chinuie sa imi insceneze ceva: „Nu l-am arestat din cauza Miscarii Legionare, uitati ce am gasit sa-i inscenam!”.

 

Reclame

2 gânduri despre „Ip-urile de Israel: de ani de zile ma ameninta cu moartea! Mizeriile israeliene s-au dus la gunoaiele din Politia Romana si SRI: „De ce dracului nu-l arestati odata?”. Le este teama sa ma aresteze din cauza Miscarii Legionare, ar insemna sa fiu primul detinut politic dupa anul 1964, si atunci se chinuie sa imi insceneze ceva: „Nu l-am arestat din cauza Miscarii Legionare, uitati ce am gasit sa-i inscenam!”.”

  1. Evreii astia nu vor sa accepte o realitate : oamenii stiu adevarul si despre ei si despre serviciile secrete din Romania . Interesul lor pentru tine ca potential pericol pentru ei nu e justificat oricat de informat si bine instruit ai fi tu . Ar trebui sa omoare mai mult de jumatate din tara asta doar pentru ca oamenii stiu adevarul.
    Cum isi inchipuie ca pot sa ascunda adevarul doar neutralizand un om ? S-au mai pus si altii de-a craca lui Dumnezeu si au sfarsit prost . Astia nu invata nimic din erorile istoriei . Adica n-au mai fost luptatori nationalisti carora li s-a inchis gura pentru moment ca apoi sa rasara adevarul sub o alta forma dintr-o alta directie …Isi imagineaza ca pot opri asta ???!!!
    Pentru a cata oara sa le mai dea Dumnezeu peste bot ca sa priceapa ?
    Eu stiu ca atunci cand Dumnezeu lasa mila deoparte si incepe sa aplice dreptatea , pedagogia rezultata , ca efect , intrece bestialitatea neispravitilor astora care se cred buricul pamantului si face liniste . Astia, ar face bine sa nu uite ca au vieti personale, familii si nu o sa le convina cand vor vedea ca li se intampla niste chestii pe care nu le pot controla…. si nu vor stii de unde le vine…. din vazduh asa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s