Uncategorized

Ip-urile gunoaielor din Ministerul de Interne: ce cauta de dimineata pana seara pe site-ul meu? Astazi am fost filat de zece gunoaie nespalate din Politia Romana si trei masini, pe motiv ca au sunat drogatii din SRI: „Arestati-l si omorati-l dracu’ odata! Bagati-i pe gat ce trebuie!”.

   

Anunțuri

1 gând despre „Ip-urile gunoaielor din Ministerul de Interne: ce cauta de dimineata pana seara pe site-ul meu? Astazi am fost filat de zece gunoaie nespalate din Politia Romana si trei masini, pe motiv ca au sunat drogatii din SRI: „Arestati-l si omorati-l dracu’ odata! Bagati-i pe gat ce trebuie!”.”

  1. Ce salarii vor avea polițiștii și militarii în următorii cinci ani
    Pentru personalul militar, polițiști și şi funcţionarii publici cu statut special din instituţiile publice din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, Legea nr. 153/2017 nu aduce creșteri salariale începând de anul acesta, ci de anul viitor. În vigoare de la 1 iulie, noul cadru al salarizării bugetare prevede o creștere cu 25% a veniturilor salariale pentru aceste categorii, începând cu 1 ianuarie 2018.

    http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_45990/Ce-salarii-vor-avea-poli%C8%9Bi%C8%99tii-%C8%99i-militarii-%C3%AEn-urm%C4%83torii-cinci-ani.html

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s