Sfintii Inchisorilor

Destinul terifiant a milioane de romani supusi celor mai INIMAGINABILE atrocitati de catre Ministerul de Interne si serviciile secrete de la Bucuresti!

Romania, anul 2017, fotografiati de mine: fete brutale de interlopi, analfabeti, corupti, implicati in crima organizata si traficul de droguri, cele mai bolnave specimene din societatea noastra! Ce dracului s-a schimbat in Romania, din moment ce animalele acestea lipsite de cea mai vaga urma de inteligenta ies in fata si se bat cu pumnul in piept: „I-am spart cu bataia! Plini de sange!”? Din anul 1947, Romania traieste sub teroarea acestor institutii tortionare!

Reclame

1 gând despre „Destinul terifiant a milioane de romani supusi celor mai INIMAGINABILE atrocitati de catre Ministerul de Interne si serviciile secrete de la Bucuresti!”

  1. Realitatile pe care le prezinti pe blogul tau imi intaresc convingerea in fiecare zi ca trebuie sa parasesc tara . Si o voi face . Nu pentru ca in alta parte va fi mai bine ci pentru ca aici nu te poti misca in nici o directie . Pana si ceea ce se prezinta a fi un bine ascunde ceva putred in interior . Nu exista nici o formatiune politica sau pretins crestinortodoxa in care sa te poti increde. NU EXISTA! Atentie mare ! Daca vreti sa supravietuiti va trebui sa o faceti pe cont propriu . Aveti grija de voi si de familiile voastre ca de ochii din cap . E tot ce aveti dupa Dumnezeu !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s