Filosofie

Filosofie medievala – Boethius de Dacia, tratatul despre aristotelism al eticii nicomahice.

 

Va spun o chestie foarte putin cunoscuta: lucrarea lui Umberto Eco – Numele Trandafirului are la baza tratatul aristotelic a lui Boethius! Recititi lucrarea lui Eco, cititi tratatul lui Boethius, si veti vedea ca sunt copie la indigo!

 

Reclame

1 gând despre „Filosofie medievala – Boethius de Dacia, tratatul despre aristotelism al eticii nicomahice.”

 1. ne-a luat ceva timp și ceva experimente facute pe cei de aici si din alte parti ca sa intelegem ce anume DVP? si mie imi place Umberto Eco si io sunt luata in catare ca toti cei simpli, sa zicem ca as pricepe putina filosofie si tot mai e ceva in mine care ma face sa intreb a meritat? toti spun ca suntem nebuni ca vedem pe Daci ca intemeietorii a ceea ce e pe aici. pai pe filosofia asta si pretenii de care scrii adica aia mai intelighenti care smenuiesc la cyberuri sau aia dementiali ai caror poze le tot pui pe aici sunt tot urmasii lor.
  și unde s-a ajuns DVP, va rog sa ma scuzati, tot ceea ce se face pe cei de aici este pentru a arata ca trebuie pur si simplu distrusi, nici macar ingenunchiati.. Se fura cat cuprinde, se distruge cu buna stiinta ceea ce s-a construit in comunitati, iar in rest am auzit ceva super cool. Cica dupa Bucegii cumparat de jidani acuma Retezatul e și el cu acte de vanzare cumparare la austriecii care papa padurile. Dar ce nu papa ei si ceilalti.
  Concluzie, se pare că fostele mari grade din cele mai titrate servicii made of colonia Romanica in rezerva predau etica. Sa vezi ce filosofie se construieste acuma.
  O si mai mare concluzie? un imens respect, mare cat galaxia asta pentru oamenii de Lumina de aici din trecut, pentru toti ai nostrii, pentru Domnul și Maica pentru cum au sustinut ei planeta asta și pentru cei simpli, exclusiv cu bun simt si care vor sa priceapa ce a fost, ce este si ce o mai fii.
  Vorba ceea, e ca pe internet, demonstreaza ca nu esti robot, analiza raspunsului se face exclusiv de catre roboti. Asta filosofie DVP.
  Să fim Binecuvantati,

  respect celor putini din serviciile de aparare a tarii asteia care ne sustin si care impreuna cu cei simpli nu fac posibila aparitia contractului de vanzare cumparare si declararea noastra in mod oficial colonie. Ei sunt intr-adevar elita. Se vede ca e un domeniu complex si ai nevoie de multe ca sa faci fata si sa ramai dintre cei putini care conteaza.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s