Filosofie

Kant, marele insingurat de la Konigsberg, despre mizeria „democrata” si masonerie!

 

Dupa umila mea parere in urmatorii ani de zile, daca nu se schimba nimic in privinta schizofreniei corect politice, de esenta trotkista, filosofia urmeaza sa fie declarata „extremista si profund antidemocratica!”. Da, vorbesc serios, nu glumesc cu absolut nimic: deja sunt primele semne, pentru cei care studiaza filosofia – in centrele universitare occidentale, Kant este privit cu reticienta si uneori cu umor, gen literatura usoara de vara! Eh, nu este deloc asa, Kant este foarte greu de citit din punct de vedere filosofic si daca nu il stapanesti foarte bine pe Platon, mai precis discursul educativ al prinicipului aprioric moral – ce deriva din virtutatea socratica, atentie! – nu confundati morala cu virtutea, vei pricepe fix ca nuca in perete criticismul kantian!

Bine, nu stau foarte mult sa citesc discursurile moderne pe marginea lui Kant, unele sunt absolut puerile si extrem de lapidare, o ciorba lunga si chioara, dar cateodata imi arunc ochii si raman absolut scarbit de ce spun ‘mnealor: ne prezinta un Kant care nu are nimic in comun cu Kant, un neokantism al secolului XXI ce se chinuie sa teoretizeze morala ca un sentiment disjuns de ratiune si perfectibil cu strict substanta din care este alcatuit corpul uman – animalismul lui Kant, sa intelegeti mai bine ce spun, este adus pe primul plan ca „asa trebuie sa fie acum, in secolul XXI!”. Fix cum ai spune ca Dumnezeu este invechit si trebuie sa-l updatam dupa modelul Iphone! Nemernicie!

Reclame

2 gânduri despre „Kant, marele insingurat de la Konigsberg, despre mizeria „democrata” si masonerie!”

  1. e firesc. universitatile occidentale sunt create si finantate de marxisti; marxistii formati in URSS au intrat in America prin universitatile detinute de evreii bogati din America. Si aceasta ofensiva marxista spre vest a fost pregatita de la inceput. Cui preda cursuri Gorbaciov azi? americanilor. „Nu trebuie sa invadam America sa o cucerim, o s-o distrugem din interior” (Nikita Hrusciov). Proletari din toate tarile uniti-va, este globalizarea socialismului democratic. Corectitudinea politica a devenit limbajul firesc in justitie si toti se tem de pedeapsa; gandirea logica pt socialism democratie este noul fundamentalism (hate crime). Iisus ar fi fost azi condamnat pentru fundamentalism nu pentru blasfemie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s