Se intampla azi

Gunoaiele Coldea si Toba, mason, infractor si plagiator, la inmormantarea lui Buzura! Uitati de cine a ajuns sa fie condusa Romania, sclavilor care munciti pe 200 de euro! Atentie ca vin gunoaiele drogate din SRI, alaturi de interlopii burtosi din Ministerul de Interne, si va mai baga pe gat un terorist in papuci!

Reclame

4 gânduri despre „Gunoaiele Coldea si Toba, mason, infractor si plagiator, la inmormantarea lui Buzura! Uitati de cine a ajuns sa fie condusa Romania, sclavilor care munciti pe 200 de euro! Atentie ca vin gunoaiele drogate din SRI, alaturi de interlopii burtosi din Ministerul de Interne, si va mai baga pe gat un terorist in papuci!”

  1. B.A.: Aş rămâne puţin în sfera politicii. Actualul program de guvernare a fost prezentat cu mare tam-tam. Credeţi că este sustenabil?
    C.G.: În primul rând, nu cunosc programul de guvernare, pentru că toate programele propuse în decursul celor 27 de ani după lovitura de stat din 1989 n-au adus nimic bun poporului român. Or eu vă spun aşa: înainte de orice program de guvernare, ţara nu mai este condusă de Guvern. Şi nici de preşedinte. Şi nici de o instituţie de stat. E condusă de străini. Atâta timp cât activele industriale sunt deţinute de străini, băncile în românia sunt deţinute de străini, pârghiile strategice sunt deţinute de străini, România şi-a pierdut suveranitatea. https://gandeste.org/general/calin-georgescu-statul-nu-mai-exista-statul-este-o-corporatie-astazi-in-romania/81653

    Apreciază

  2. Un alt gunoi de-acolo este si Ioan Rus.Colonel SRI si falsificator a listelor de votanti in Romania la suspendarea securistului ordinar Basescu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s