Se intampla azi

Gunoaiele criminale din Israel: priviti cum il terorizeaza pe bietul copil! Daca voi locuiati in Palestina, sa fiti umiliti si batuti in halul acesta, cum procedati? Urlati cu antisemitismul si holocaustul cum fac gunoaiele din SRI? Ipocriti nemernici ce sunteti!

Reclame

2 gânduri despre „Gunoaiele criminale din Israel: priviti cum il terorizeaza pe bietul copil! Daca voi locuiati in Palestina, sa fiti umiliti si batuti in halul acesta, cum procedati? Urlati cu antisemitismul si holocaustul cum fac gunoaiele din SRI? Ipocriti nemernici ce sunteti!”

  1. daca vrei sa pui filmele acestea pe pagina ta!…acolo,Terorismul(talmud) in bordelul Israel(ISIS) aL lui Rothschld se preda progeniturilor/sobolanilor inca din faza embrionara….am auzit ca sclavetii aia jalnici din sandramaua jidano khazara SRI se antreneaza in closetul/ambasada sobolanilor…Bordelurile -Pro tv+ RTV Mossad+ Fundatiile Lauder Reut sunt agenturile la vedere ale Organizatiei Teroriste Israel(ISIS). https://www.facebook.com/431256660252368/videos/1534864393224917/?hc_ref=ARRGBY4BAnHmahGpItG0kWJQbDPNWStF-qjlKUpePi_TmC8b9xIPiPOhOkLQ16OKLO8 https://www.facebook.com/OfficialGeorgeGalloway/videos/10155425557415797/?fallback=1

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s