Se intampla azi

Gunoaiele din Ministerul de Interne – Politie si Jandarmerie, iulie 2017: jurnalist snopit cu bataia de fata cu ei! Politistii romani sunt niste gunoaie, ceva mai jos ca ei nu exista pe aceasta lume!

 

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, pe DN7, între Pecica și Nădlac. Pompierii au fost solicitați să intervină, prin 112, pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism de teren, care s-ar fi răsturnat în afara părtii carosabile. Imediat, la fața locului s-au deplasat ambulanțe, echipaje SMURD și pompieri. A fost solicitat și elicopterul SMURD. Convinși că anvergura desfășurării de forțe este direct proportională cu gravitatea accidentului, jurnaliștii s-au deplasat și ei la fața locului pentru a relata despre ce se întâmplă acolo, numai că, odată ajuns primul dintre ei a și fost luat la întrebări… Supărați că intervenția echipajelor de prim ajutor este filmată, mai mulți țigani, care au venit să pună presiune pe medici, au atacat un jurnalist, pe care l-au tâlhărit fără nicio jenă, de față cu polițiștii și cu jandarmii.

Gunoaiele din Politia Romana, iunie 2017: la masa cu tiganii interlopi!

Solicitați să intervină pentru protecția jurnalistului, agenții au spus că n-au ce face, pentru că sunt doar patru…

Legitimația de jurnalist nu a mai contat, țiganii năpustindu-se asupra jurnalistului, care nici măcar nu s-a apropiat de locul în care medicii încercau să îi acorde victimei primul ajutor și, de față cu polițiștii și cu jandarmii, i-au smuls telefonul din mână și l-au lovit din toate direcțiile. După ce a fost lovit, jurnalistul a continuat să solicite protecție din partea celor în uniforma, care, din păcate, nu a venit, explicația fiind halucinantă: „suntem prea puțini, iar ei sunt mulți.Amenințările cu moartea, la adresa jurnalistului s-au perpetuat, cei aproximativ 20 de țigani, cu toții oameni de bună credință și onorabili plătitori de taxe în România, continuând să amenințe și să îl împiedice pe colegul nostru să își facă meseria.

Antecedent

Îngrijorător este că, nu cu mult timp în urmă, un alt țigan a lovit doi jurnaliști tot la Pecica, pe autostradă, în timp ce cameramanii filmau intervenția pompierilor la un accident petrecut sub ochii lor, pe A1. Atunci agresorul i-a amenințat inclusiv pe polițiști, acestora fiindu-le teamă să intervină pentru potolirea scandalagiului. Contactat, jurnalistul agresat de turma de țigani a transmis că nu va depune plângere, pentru că nu dorește să aibă de-a face cu acești indivizi, dar că i-ar fi plăcut ca polițiștii și jandarmii care au tolerat comportamentul sălbatic al celor 20 de agresori, să acționeze cel puțin cum o fac, în astfel de situații, agenții de la Poliția Municipiului Arad și polițiștii locali din Arad.

https://extranews.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s