Se intampla azi

Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, absolut genial: „Esti prost si vrei sa ai multa putere? Te angajezi in Politia Romana!”.

Reclame

4 gânduri despre „Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, absolut genial: „Esti prost si vrei sa ai multa putere? Te angajezi in Politia Romana!”.”

 1. Nu mai consumați sare iodată din comerț conține cianura acel antiaglomerant E535 sau 536 e foarte periculoasa alternative: sare marină ,sare roz de Himalaya ,sarea Baciului toate astea le luați de la magazine naturiste sau așa zisa sare de murături neiodata o mai găsiți prin piețe in special si nici zahăr nu ar mai trebui sa consumați înlocuiți l cu miere de albine spor

  Apreciază

  1. Din păcate, și Sarea roz Himalaya are iod, scrie pe ea…sarea ”marină” și aia are iod în ea, mi-au arătat ce scrie pe sacii vrac și pe hârtiile de proveniență!
   Am luat de la Farmacie și/sau de la Plafar, 100 gr. sare neiodată DAR….costă aproape 7 lei.
   Când mă uit pe ambalaj, avea termen de garanție, CHIAR DACĂ ERA NEIODATĂ…și-atunci, cum să aibă termen de valabilitate sarea neiodată?

   Iar dacă sarea iodată are termen de garanție, ce se întâmplă ? ”Moare” iodul din ea?

   În privința zahărului, folosesc zahăr brun, din trestie de zahăr…la cafea!
   Zahărul alb (indiferent de care….) e o mizerie, nici nu mai îndulcește….
   Vreau să vă spun că anul ăsta când am făcut cozonacii de Paști, zahărul alb folosit….din cel obișnuit, fără să vreau, am scăpat în compoziție cantitatea aproape triplă de zahăr decât trebuia și am zis că nu-i nimic, or să iasă mai dulci decât de obicei și, ce credeți?
   Ziceai că-s cozonaci dietetici…erau ușor îndulciți!

   Apreciază

 2. Alea din supermarket,magazine sunt clar iodate si aia marină și aia roz de Himalaya si grunjoasa toate asta e Dna Magda dai un ban da face chiar 7 lei , in privința termenului de garanție sunt obligati cică asai legea care o fi si aia îs obligati sa aibă termen de garanție Si mierea toate ,daca nu puneți benzina la mașina trageți o fuga la o Salina dati o șpagă la un paznic luați un sac de sare de 50 kg de aia neiodata si asta e spor

  Apreciază

 3. astia te omoara total. credeti ca e o tampenie? sunt peste trei sute si ceva sateliti principali secundari tertiari peste Romanica sa va mai spun de astia cu echipamentele la sol 😕 sunt incredibili cu dexteritatea la manuirea lor si ce informatie putin procesata la neuron despre ele. numa la ordin e cu alde magie neagra, mai punem niste iod si altele. Existati inca? si mai scrieti la DVP? se spune ca e planeta omenirii, SIGUR A DISTRUGERI EI! Ocupam primul loc acum!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s