Dezvaluiri

Cazul Gheorge Ursu – Torturat si ucis in bataie de gunoaiele din Ministerul de Interne si Securitatea Romana – SRI! Cine plateste pentru toate aceste crime?

 

Gunoaiele din Politia Romana, 2017: cetateni ridicati de pe strada si umpluti de sange, loviti cu pumnii si picioarele de gunoaiele imbracate in jegurile de uniforme albastre! Ce s-a schimbat in Romania?

Reclame

1 gând despre „Cazul Gheorge Ursu – Torturat si ucis in bataie de gunoaiele din Ministerul de Interne si Securitatea Romana – SRI! Cine plateste pentru toate aceste crime?”

  1. Bauuuuu! 1-Gheorghe Ursu a intrt la ratiuni de stat asa cum a intrat si Condrea pentru ca era spion CIA. Condrea a intrat la ratiuni de stat pentru ca altfel aveam o gramada de sefi de servicii secrete , doi presedinti si nenumarati prim ministrii acuzati de crime impotriva umanitatii . 2-Securitatea era Securitate si cea mai mare parte din securisti au fost preluati de liberali si taranisti. Ca fiu de securist eram de fata cand tatal meu era asediat saptamanal de sefi de servicii secrete cu amenintari ca sa-si tina gura pentru furturi de dosare , incercari de dezintegrare si confruntari la secret pentru teritorii : comandourile Securitatii. 3- cei mai mari mincinosi si excroci sunt evreii si legionarii si ti-o spune asta un fiu de securist stalinist. 4- preot Marina era spion sovietic. Adica patriarhul Justinian si pentru asta tatal meu a arhivat inclusiv declaratii care atesta tradarea imbecilului.5 – singurul patriot din Romania e berea. Adica restul sunt bufoni. 6- astept cu nerabdare sa canonizati coordonatorii bombardamentelor anglo-americane. Vreau o icoana cu sfinti calare pe bombe americane. 7- talentele voastre cu etichete lasa in urma apostazia- sa platiti voi taxe pentru BOR.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s