Se intampla azi

Baietii acestia doi sunt POLITISTI: nu injura, nu urla, nu lovesc cu pumnii si picioarele, il aresteaza la modul cel mai decent cu putinta! Aceasta este diferenta dintre POLITISTI si gunoaie de oameni care se cred politisti!

Reclame

10 gânduri despre „Baietii acestia doi sunt POLITISTI: nu injura, nu urla, nu lovesc cu pumnii si picioarele, il aresteaza la modul cel mai decent cu putinta! Aceasta este diferenta dintre POLITISTI si gunoaie de oameni care se cred politisti!”

  1. În Grecia este un monah pe numele lui Kleomenis, care avea boală pe sioniști, pe islamiști, și sodomiții i sau șters toate filmele depe YouTube, iar ierarhia trădătoare sau dezis de el, am postat linkurile, pe saccsiv și ortoxinfo

    Apreciază

  2. Foarte frumos LUCRAT…civilizat!
    Numai să nu fi fost datorită camerelor de luat vederi care-i filmau….
    Oricum, tipul ulterior încătușat, nu mi s-a părut normal la cap și nici atât de nevinovat pe cât se dădea!
    Proxeneții ăstia merită pedepsele cele mai mari!

    Apreciază

    1. sigur e din cauza camerei de filmat, poate chiar vre-o regie de spalat imaginea politiei. sa nu credeti mai ales cand vedeti o mutra de rrom buhait, cel putin pe sectia penala nu prea angajeaza elemente cu cei 7 ani de acasa

      Apreciază

  3. Vorbeau la TV despre polițistul care-a murit…sincer, îmi pare rău pentru el, pentru familia lui, a murit hăcuit ca un animal ce trebuia sacrificat.
    Vina a fost și-a lui…dacă-i PATRULĂ, nu te grozăvești tu să mergi/patrulezi singur!
    M-a intrigat răspunsul Min.Interne- Carmen Dan!
    Nu e prima oară când se încăpățânează să dea răspunsuri DE-A GATA, într-o formă fără fond, alături de un limbaj de lemn, care n-are-a-face cu realitatea, și nici cu o reacție normală la o așa grozăvie care-ascunde lucruri nespuse și nerezolvate de 27 de ani!

    Stau și mă întreb LA NESFÂRȘIT: DE CE SUNT PUȘI CA MINIȘTRI, OAMENI CARE NU-S DE PROFESIE?!?!
    Domnule!
    Serviciile, armata, jandarmeria, poliția, educația, sănătatea, cultura, trebuie să aibă COMANDANȚI/ORDONATORI (principali, secundari sau terțiari ) DE CREDITE, CU SAU FĂRĂ RANG DE SECRETAR DE STAT, NUMAI din rândul cadrelor care-au ȘI slujit dpdv profesional, deci știu cu ce se mănâncă MESERIA, nu cu habarniști numiți politic!

    Apreciază

  4. DVP!
    Tu și echipa din spatele tău, trebuie să știi/știți că, datorită politicilor nenorocite, urmează să se pensioneze o grămadă de polițiști care, nu vor putea fi înlocuiți până la sfârșitul anului 2017, din pricină că-s sistate toate locurile de ocupare vacante!
    Ce se urmărește?
    Destabilizare?
    Sau, e o tactică mârșavă prin care, în urma ticluirii unui atentat ”terorist” sau a unei debandade stradale de amploare dintre clanurile interlope, mafiote…să se ceară și să se dea naștere unor legi mai aspre și mai îngrăditoare dpdv al libertăților cetățenești, pentru a implementa tot ce ține de un Big Brother generalizat?

    Apreciază

  5. Eu, i-aș sfătui să-și ia câini atunci când patrulează!
    Nemernicul ăla ucigaș, nu l-ar fi hăcuit pe polițist dacă acela, avea un câine cu el….
    Și, mai e CEVA: respectați-vă naibii și nu mai acceptați să mâncați, să beți apă MOCA, fără să plătiți!
    Am observat cu totul întâmplător meteahna asta la polițiști – să accepte mâncare, băuturi răcoritoare sau orice altceva GRATIS, fără să plătească! URÂT și RUȘINOS…..

    Apreciat de 1 persoană

  6. Fonduri de la consiliul județean Neamț pt casa memoriala al fraților Giosanu Ioachim și Josefina, iar măicuțele de la văratec Dumnezeu cu mila, sursa ziarul ilumina și doxoprostia

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s